Αθλητισμός

Εράνη: Ανακοίνωση-απάντηση σε Ρόδο

Η Εράνη Φιλιατρών εξέδωσε ανακοίνωση αντιδρώντας στο αποτέλεσμα του αγώνα της με την ομάδα της Ρόδου, επισημαίνοντας τρεις αμφιλεγόμενες διαιτητικές αποφάσεις που κρίνει ότι επηρέασαν το τελικό αποτέλεσμα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο διαιτητής καθίσταται ο “απόλυτος πρωταγωνιστής” του αγώνα.

Στην ανακοίνωση της, η Εράνη Φιλιατρών αναφέρει πρώτον τον μη καταλογισμό πέναλτι σε οφθαλμοφανές χέρι αμυντικού της γηπεδούχου ομάδας. Δεύτερον, επισημαίνει τον ανύπαρκτο καταλογισμό πέναλτι στον Μπινιώρη στο 55ο λεπτό και τρίτον, τον μη καταλογισμό φάουλ πάνω στον Μπουρδέκα που οδήγησε στο 76ο λεπτό, ζητώντας από τη Ρόδο να δώσει στη δημοσιότητα το βίντεο του αγώνα.

Η ανακοίνωση της Εράνης Φιλιατρών

Ανακοίνωση – απάντηση στην ομάδα της Ρόδου

Ασφαλώς και ο διαιτητής ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του αγώνα καθώς με τρεις κομβικές αποφάσεις του διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρώτος είναι ο μη καταλογισμός πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο σε οφθαλμοφανές χέρι αμυντικού της γηπεδούχου ομάδας.

Ο δεύτερος έρχεται στο 55ο λεπτό, όπου ο καταλογισμός του πέναλτι πάνω στον Μπινιώρη είναι ανύπαρκτος.

Και ο τρίτος, ο μη καταλογισμός φαουλ πάνω στον Μπουρδέκα που οδήγησε στο 76ο λεπτό, στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος.

Όσο αφορά την προπόνηση που αναφέρετε, να σας θυμίσουμε πως η μοναδική φορά που απειλήσατε την εστία μας, πέραν του πρώτου γκολ, ήταν με την εκπνοή του πρώτου μέρους.

Αδιάψευστος μάρτυρας μας είναι το βίντεο του αγώνα το οποίο μπορείτε ελεύθερα να δημοσιεύσετε.

Είναι μια καλή πρακτική διότι όσοι βρέθηκαν χθες στο γήπεδο διαβάζοντας την ανακοίνωση σας το πιθανότερο είναι πως ακόμα θα γελάνε!

Όπως έχουμε αποδείξει σε όλα τα μέχρι τώρα παιχνίδια μας δεν στηριζόμαστε σε κανέναν,

παίζοντας με υπερηφάνεια για την ιστορία και τα χρώματα της φανέλας που εκπροσωπούμε.

Όσο για την ηθική που υπερασπίζεστε με τόσο πάθος, μπορείτε να μας πείτε τι έγινε πέρσι στο Γύθειο?

Οι εκατέρωθεν απειλές σας δεν περνούν εδώ. Μπορείτε λοιπόν να προσφύγετε σε όσα δικαστήρια θέλετε.

Κλείνοντας έχετε ένα δίκαιο, ολίγη ερυθρίαση δεν βλάπτει…

Η ανακοίνωση της Ρόδου

Νωρίτερα η Ρόδος είχε δώσει στη δημοσιότητα ανακοίνωση-απάντηση σε ανάρτηση της Εράνης μετά το χθεσινό παιχνίδι που αναφερόταν σε διαιτητικά λάθη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ρόδου:

«Από την Εράνη βγήκε ανακοίνωση! Έπρεπε να τους ρίξουμε πέντε γκολ για να μην μιλάνε με το στόμα του …χρηματοδότη τους!

Ολίγη Ερυθρίαση δεν βλάπτει. Αυτός ο προπονητής τους τις ίδιες μάγισσες έβλεπε και πέρυσι στην Ερμιονίδα! Τώρα ας πάει κάτω, στο αμπάρι κι ας ηρεμήσει με τους εφιάλτες που ανακάλυψε δια χειρός και …μυαλού του προστάτη!

Ας μας πούνε μια φάση που μας έκαναν! Ας μας πούνε αν το γκολ που μας έβαλαν ήταν δικό τους. Ας μας πούνε για το πάθος τους χωρίς ουσία ποιον είχαν …αποδέκτη!

Ο διαιτητής του αγώνα ήταν ο καλύτερος που έχει περάσει από τη Ρόδο κι ας είχαμε στην αρχή ενδοιασμούς λόγω του Συνδέσμου που ανήκουν!

Μερικές φορές, τις περισσότερες, θα πρέπει να γνωρίζουν οι αντίπαλοι, πως η Ρόδος δεν ακολουθεί μεθόδους της παράγκας που πέρυσι την έκαναν να μην καθαρίσει το πρωτάθλημα. Όσοι ήταν χτες στο γήπεδο διαπίστωσαν πως η Ρόδος έκανε προπόνηση κι εξέταζε τους νέους παίκτες της: Αν αυτό το θεώρησαν αδυναμία, το αποτέλεσμα μετράει…

Την επόμενη φορά που θα αφήσουν υπόνοια για την οντότητα και την ηθική μας, θα βρεθούν κατηγορούμενοι στα Δικαστήρια: Κι ας φέρουν για υπερασπιστή τους τον χρηματοδότη τους! Ειπαμε, ο μικρομεγαλισμος μπορεί με την πορεία να φαίνεται κι όχι με λάσπη για να δικαιωθεί ο …προστάτης!

Αν δοθεί συνέχεια θα προσφύγουμε όπου χρειαστεί για να κλείσουμε τα βρώμικα στόματα!

Έλεος πια με τη Ρόδο…»

Εράνη: Ανακοίνωση-απάντηση σε Ρόδο
To Top