ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα έψαλαν στον Νίκα οι εργαζόμενοι στην έδρα της Περιφέρειας και τα παιδιά από την “Κιβωτό του Κόσμου”

Κάλαντα στον Περιφερειάρχη από την “Κιβωτό του Κόσμου” και τους εργαζόμενους στην Περιφέρεια

Τα κάλαντα στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα έψαλαν οι υπάλληλοι στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, σήμερα 31 Δεκεμβρίου, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ακολούθησε ανταλλαγή ευχών για τον νέο χρόνο, μεταξύ του περιφερειάρχη και των υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας.

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”

Μια όμορφη έκπληξη επιφύλασσαν στον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, σήμερα Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, τα παιδάκια που φιλοξενούνται σε δομές του οργανισμού “Κιβωτός του Κόσμου”.

Μαζί με τον εμπνευστή της “Κιβωτού” πατέρα Αντώνιο Παπανικολάου, τα παιδιά έψαλαν μέσω… τηλεδιάσκεψης τα κάλαντα στον περιφερειάρχη Π. Νίκα στον οποίον ευχήθηκαν για την νέα χρονιά που έρχεται.

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης συγκινημένος από την πρωτοβουλία επανέλαβε, για μία ακόμα φορά, ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα βρίσκεται πάντα δίπλα στην “Κιβωτό του Κόσμου” συνδράμοντάς την στο εξαιρετικό κοινωνικό έργο που επιτελεί.

Πρωτοχρονιά στην Τρίπολη για τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Περιφέρειας, στην Τρίπολη θα βρίσκεται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας το πρωί αύριο, Πρωτοχρονιά, όπου στις 10.30 θα παραστεί στην δοξολογία που θα τελεστεί στον μητροπολιτικό ναό Αγίου Βασιλείου για το Νέο Ετος.

Στη συνέχεια, στην έδρα της Περιφέρειας, ο μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας Αλέξανδρος θα ευλογήσει την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, παρουσία του περιφερειάρχη και ελάχιστων παρισταμένων, λόγω των υγειονομικών διατάξεων για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού.

Τα έψαλαν στον Νίκα οι εργαζόμενοι στην έδρα της Περιφέρειας και τα παιδιά από την “Κιβωτό του Κόσμου”
To Top