Αθλητισμός

ΕΠΣ Μεσσηνίας: Ευχαριστεί Νίκα για την ανακατασκευή του Κορδία

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας με ανακοίνωσή της εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα για την υπογραφή του έργου ανακατασκευής στο Ενωσιακό γήπεδο του Κορδία, προϋπολογισμού 350 χιλιάδων ευρώ.

Η ΕΠΣΜ κάνει λόγο για έργο πνοής για την πόλη της Καλαμάτας και επίσης χαιρετίζει την δέσμευση του Παναγιώτη Νίκα για διάθεση όσων επιπλέον χρημάτων απαιτηθούν ώστε η συγκεκριμένη εγκατάσταση να βρίσκεται στο επίπεδο που αρμόζει.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια ανακοίνωση της ΕΠΣΜ:

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας δια του προέδρου της Βασίλη Σπηλιώτη και σύσσωμου του διοικητικού της συμβουλίου θα ήθελε να εκφράσει τις θερμές και ειλικρινείς της ευχαριστίες στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αμέριστη οικονομική βοήθειά του προς την αθλούμενη νεολαία, την ΕΠΣΜ και τα σωματεία – μέλη της.

Η υπογραφή του έργου ανακατασκευής στο γήπεδο της Ένωσης στον Κορδία, στην δυτική παραλία της Καλαμάτας, δαπάνης 350.000 ευρώ αποτελεί ένα έργο πνοής, για την περιοχή και την πόλη μας μετά από πολλά χρόνια και σίγουρα μας δίνει τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε σε μία δύσκολη για όλους περίοδο στηρίζοντας, παράλληλα, προπονητές και αθλητές. 

Ωστόσο και η δέσμευση του Περιφερειάρχη για διάθεση όσων επιπλέον χρημάτων απαιτηθούν ώστε αυτός ο εμβληματικός χώρος να βρεθεί στο επίπεδο που αρμόζει να βρίσκεται, σίγουρα δείχνει τα αντανακλαστικά και το ενδιαφέρον της Περιφέρεις και αποτελεί ένα πολύ ευχάριστο νέο για την ΕΠΣΜ αφού πιστοποιεί με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο το έμπρακτο και ουσιαστικό ενδιαφέρον του Κου Νίκα για τον αθλούμενο πληθυσμό της Καλαμάτας. 

Σε αυτήν την πολύ δύσκολη, ειδικά για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, εποχή της πανδημίας, τα χρήματα αυτά θα βοηθήσουν, τόσο εμάς σαν εποπτεύουσα αρχή, όσο και τα σωματεία της πόλης, να συνεχίσουμε τον αγώνα της επιβίωσης, που δίνουμε, για τον αθλητισμό των παιδιών μας.

Με τιμή ΕΠΣ Μεσσηνίας

ΕΠΣ Μεσσηνίας: Ευχαριστεί Νίκα για την ανακατασκευή του Κορδία
To Top