Αθλητισμός

ΕΠΣ Μεσσηνίας – Οι απόφοιτοι της σχολής διαιτησίας

Αλεξέας: “Εγκαινιάζουν τη νέα εποχή της Μεσσηνιακής διαιτησίας”

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εξετάσεις των νέων υποψηφίων διαιτητών στη σχολή που διοργάνωσε η ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Συνολικά αποφοίτησαν 15 νέοι διαιτητές εκ των οποίων τέσσερις γυναίκες. Είναι Κωτσιοπούλου Φ., Κορομηλά Μ., Λογοθέτη Α., Νικολακάκη Χ., Αποστολόπουλος Ν., Αθανασόπουλος Σ., Αθανασάς Α., Δαμαι Τ., Κάλας Γ., Κορομηλάς Μ., Κορομηλάς Σ., Ξανθάκης Ν., Πανόπουλος Π. , Σκόρδος Ν., Τοτάκης Χ.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Ηλίας Αλεξέας εκφράζει τις ευχαριστίες του στην ΚΕΔ της ΕΠΟ για την στήριξη της με την παρουσία του Θάνου Νικολακόπουλου, υπεύθυνου Εκπαίδευσης και Εκγύμνασης Αξιωματούχων Διαιτησίας της ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση της Ε.Δ, της ΕΠΣ Μεσσηνίας:

Η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Μεσσηνίας ευχαριστεί την ΚΕΔ της ΕΠΟ που άμεσα ενέκρινε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την διενέργεια των εξετάσεων της νέας σχολής. Η συνεισφορά της ήταν καταλυτική, ενώ η έμπρακτη στήριξη της με την παρουσία του κ Θάνου Νικολακόπουλου, υπεύθυνου Εκπαίδευσης και Εκγύμνασης Αξιωματούχων Διαιτησίας, μας ωθεί να συμβάλλουμε με πείσμα και ορμή στην αναδιοργάνωση της Μεσσηνιακής Διαιτησίας.

Η ΕΔ δεν μπορεί παρά να συγχαρεί τους νέους υποψήφιους για την αποφοίτησή τους από την Σχολή Διαιτησίας. Η συνεχής συμμετοχή τους στα μαθήματα, η αμείωτη δίψα για εκμάθηση και η σοβαρότητα με την οποία προσέγγισαν τις εξετάσεις, έφεραν σαν φυσικό επακόλουθο την αρίστευσή τους σε αυτή. Συμμετέχουν πλέον και αυτοί στην προσπάθεια για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου, εγκαινιάζοντας την νέα εποχή της Μεσσηνιακής Διαιτησίας.

Ευχαριστούμε τους απόφοιτους:

τις κυρίες ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΥ Φ. , ΚΟΡΟΜΗΛΑ Μ. , ΛΟΓΟΘΈΤΗ Α. , ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗ Χ. , και τους κύριους ΑΠΟΣΤΟΛΌΠΟΥΛΟΣ Ν. , ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ Σ. , ΑΘΑΝΑΣΑΣ Α. , ΔΑΜΑΙ Τ. , ΚΑΛΑΣ Γ. , ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Μ. , ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ Σ. , ΞΑΝΘΑΚΗΣ Ν. , ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Π. , ΣΚΟΡΔΟΣ Ν. , ΤΟΤΑΚΗΣ Χ.”

ΕΠΣ Μεσσηνίας – Οι απόφοιτοι της σχολής διαιτησίας
To Top