Αθλητισμός

ΕΠΣ Μεσσηνίας: Αγώνες ποδοσφαίρου GRASSROOTS K-12 στο Κορδία

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας φιλοξενεί αναπτυξιακό τουρνουά ποδοσφαίρου για παιδιά

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας (ΕΠΣΜ), σε συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, ανακοίνωσε τη διοργάνωση των αγώνων ποδοσφαίρου GRASSROOTS K-12, που θα πραγματοποιηθούν στο Ενωσιακό γήπεδο Κορδία την Παρασκευή, 5 Ιανουαρίου 2024.

Οι αγώνες αυτοί αποτελούν μέρος του προγράμματος ανάπτυξης της ποδοσφαιρικής βάσης (GRASSROOTS) και απευθύνονται σε παιδιά των ηλικιακών ομάδων K-12, δηλαδή παιδιά που γεννήθηκαν από την 1η Ιανουαρίου 2012 και μετά.

Οι ενδιαφερόμενοι σωματεία μπορούν να υποβάλουν τις δηλώσεις συμμετοχής τους μέχρι την Τετάρτη, 3 Ιανουαρίου 2024, και ώρα 15:00. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατεθούν είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση epsmes1929@gmail.com, είτε στον υπεύθυνο κ. Αλάμαρα Πέτρο, στο τηλέφωνο 6948558592. Τα γραφεία της ΕΠΣ Μεσσηνίας είναι επίσης διαθέσιμα για την υποβολή των δηλώσεων συμμετοχής.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας στον Κορδία. Η διοργάνωση αυτή προωθεί την ανάπτυξη των νέων ταλέντων στο ποδόσφαιρο και παρέχει μια ευκαιρία στα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και να αποκτήσουν εμπειρία στον αθλητισμό.

Οι αγώνες GRASSROOTS K-12 αποτελούν μια ευκαιρία για τα παιδιά να ανταγωνιστούν με άλλους νεαρούς ποδοσφαιριστές στην ίδια ηλικιακή κατηγορία.

Η ΕΠΣ Μεσσηνίας και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ενθαρρύνουν όλα τα ενδιαφερόμενα παιδιά και σωματεία να συμμετάσχουν σε αυτήν τη διοργάνωση και να απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία ποδοσφαίρου.

ΕΠΣ Μεσσηνίας: Αγώνες ποδοσφαίρου GRASSROOTS K-12 στο Κορδία

Δημοφιλέστερα

To Top