Μουσική

“Εποχές”: Το συγκρότημα από την Καλαμάτα που ξεσήκωσε το X-Factor!

Οι «Εποχές», δηλαδή ο Αλέξανδρος Καλαντζής, ο Στέλιος Κοντούλης, ο Κώστας Βέλμαχος και ο Χάρης Κολόζης, είναι ένα συγκρότημα από την Καλαμάτα που ξεκίνησε την πορεία του το 2019.

Μέσα σε τρία μόλις χρόνια και παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω του κορωνοϊού και των αλλεπάλληλων εγκλεισμών το συγκρότημα μετράει αρκετά live στη νυχτερινή ζωή της Καλαμάτας, καθώς και 4 δικά του τραγούδια με παραγωγή από τα ίδια τα μέλη. Η ανοδική πορεία του συγκροτήματος πυροδοτήθηκε μάλιστα πριν ένα χρόνο, οπότε και ξεκίνησε μια εξαιρετική συνεργασία με την δισκογραφική εταιρεία Spicy Music.
Φέτος τα παιδιά αυτά αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μουσικό talent show “Xfactor” στο οποίο ήδη από την πρώτη τους εμφάνιση τράβηξαν την προσοχή και τα βλέμματα. Παρουσίασαν στους κριτές του show (Μαρίζα Ρίζου, Στέλιο Ρόκκο, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Κουϊνέλη/Stavento) ένα mash up δύο τραγουδιών «Του Αιγαίου τα μπλουζ – Είμαι ακόμα παιδί» και φάνηκε να τους ξεσήκωσαν με το ταλέντο και την ενέργειά τους. Έλαβαν αρκετά θετικά σχόλια, ενώ η κριτής Μαρίζα Ρίζου ξετρελάθηκε με την ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί και ανέβηκε μαζί τους στο stage, για να τραγουδήσουν και να… ραπάρουν όλοι μαζί την πολύ γνωστή σε όλους μας «Ντισκοτέκ»!
Να σημειώσουμε εδώ ότι για τις εμφανίσεις των «Εποχών» στο xfactor συμπληρώνει μουσικά το συγκρότημα με το μπάσο του και ο Νίκος Κουμουνδούρος.
Ευχόμαστε, λοιπόν, καλή συνέχεια και καλή τύχη στις «Εποχές» μέσα και έξω από το show και ανυπομονούμε να δούμε τις επιδόσεις τους και στην επόμενη φάση του Xfactor!

“Εποχές”: Το συγκρότημα από την Καλαμάτα που ξεσήκωσε το X-Factor!
To Top