Αθλητισμός

ΕΠΟ: Η Πειθαρχική… θυμήθηκε την τιμωρία του Ηρόδοτου, 3-0 η νίκη της Καλαμάτας

H Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ… θυμήθηκε την επιβολή ποινής στον Ηρόδοτο για το γεγονός πως δεν είχε κατέβει να αγωνιστεί στο Κύπελλο Ελλάδας, όπως ήταν υποχρεωμένος με βάση την προκήρυξη. Η απόφαση ενδιέφερε άμεσα την Καλαμάτα καθώς ήταν η πρώτη ομάδα που θα αντιμετώπιζε στο πρωτάθλημα, παιχνίδι το οποίο η κρητική ομάδα θα έχανε στα χαρτιά. Η απόφαση τιμωρίας δεν είχε εκδοθεί όταν έπρεπε και το ματς έγινε κανονικά, με την Μαύρη Θύελλα να κερδίζει 2-0.

Βάσει της απόφασης που ανακοινώθηκε την Πέμπτη (29/12) οι «κυανόλευκοι» χάνουν με 3-0 το πρώτο επίσημο παιχνίδι που είχαν δώσει φέτος και αυτό ήταν η εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Καλαμάτα στην πρεμιέρα του 2ου (Νοτίου) ομίλου της Σούπερ Λίγκας 2, μια ήττα που γίνεται πλέον 3-0 στα χαρτιά.

Παράλληλα, στον Ηρόδοτο επιβλήθηκε και χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ.

Η απόφαση: «Η πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, στην τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΠΑΣΑ Ηρόδοτος χρηματική ποινή ποσού δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ και απώλεια (με τέρματα 0-3 υπέρ της αντίπαλης ομάδας) του πρώτου επίσημου αγώνα του πρωταθλήματος στον οποίο δικαιούται να αγωνιστεί, λόγω μη υποβολής συμμετοχής στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας 2022-23».

ΕΠΟ: Η Πειθαρχική… θυμήθηκε την τιμωρία του Ηρόδοτου, 3-0 η νίκη της Καλαμάτας
To Top