Αθλητισμός

Η ΕΠΟ δικαίωσε τον Πανηλειακό, χάνει την άνοδο ο Πανθουριακός

Πανηγυρίζει ο Πανγυθεατικός ο οποίος καταλαμβάνει την 3η προνομιούχο θέση ανόδου

Το χειρότερο δυνατό σενάριο φαίνεται να γίνεται πραγματικότητα για τον Πανθουριακό καθώς η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έκανε δεκτή την ένσταση του Πανηλειακού και κατακυρώνει υπέρ του το παιχνίδι που οι πρωταθλητές Μεσσηνίας είχαν κερδίσει με 2-1, με συνέπεια να επωφελείται ο Πανγυθεατικός, ο οποίος καταλαμβάνει την 3η προνομιούχο θέση και την άνοδο στη Γ Εθνική.

Ο Πανθουριακός έχει το δικαίωμα έφεσης αλλά παραμένει άγνωστο αν την ασκήσει σε δεύτερο βαθμό και στην Επιτροπή Εφέσεων, αφού όπως τονίζαν οι άνθρωποι του αργά το βράδυ της Τετάρτης δεν είχαν ενημερωθεί επίσημα από την ΕΠΟ για την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής.

Τα πράγματα ωστόσο μπορεί να γίνουν ακόμα χειρότερα για τον Πανθουριακό καθώς μπορεί να υπάρξει περαιτέρω διερεύνηση και για πλαστογραφία εγγράφου καθώς ο φάκελος της υπόθεσης φέρεται να διαβιβάστηκε στον αθλητικό εισαγγελέα.

Αντίθετα, θέση στις εξελίξεις πήρε ο Πανγυθιεατικός, ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρεται στην απόφαση τονίζοντας πως ο αγώνας κατακυρώνεται στον Πανηλειακό, αφαιρούνται τρεις βαθμοί από τον Πανθουριακό και ο ίδιος κερδίζει την άνοδο στη Γ Εθνική.

Αναλυτικά οι πρωταθλητές Λακωνίας στην ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Ο Πανγυθεατικός μας επιστρέφει στη Γ’ Εθνική Κατηγορία!
Η πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε να κάνει δεκτή την ένσταση του Πανηλειακού κατά του Πανθουριακού για την προσβολή του κύρους της μεταξύ τους αναμέτρησης. Στη συγκεκριμένη υπόθεση ο Πανγυθεατικός μας έλαβε μέρος με πρόσθετη παρέμβαση. Σύμφωνα με την απόφαση, ο αγώνας κατακυρώνεται στον Πανηλειακό και αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον Πανθουριακό, κάτι που σημαίνει ότι ο Πανγυθεατικός μας τερματίζει 3ος στον 5ο όμιλο και παίρνει την άνοδο στη Γ’Εθνική Κατηγορία.
Μετά την άδικη αγωνιστικά πτώση από τη Γ’ Εθνική την περασμένη περίοδο, είναι πολύ δύσκολο να βρεις τη δύναμη να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Εμείς όμως το καταφέραμε! Με αμιγώς λακωνική ομάδα, με παιδιά από τις ακαδημίες μας, με 1 ήττα όλη τη χρονιά σε πρωτάθλημα Λακωνίας και μπαράζ. Καταφέραμε ο Πανγυθεατικός να γράψει άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του και να πάρει ένα ακόμα πρωτάθλημα και μια ακόμα άνοδο!
Ευχαριστούμε πολύ το νομικό μας εκπρόσωπο και πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ κο Γκαγκάτση Βασίλη για την άψογη συνεργασία και την άριστη νομική εκπροσώπηση!
Ευχαριστούμε την ΕΠΣ Λακωνίας και τον πρόεδρο κο Καρρά Τάκη, που στάθηκαν δίπλα μας σε όλη τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου, αλλά και σε οτιδήποτε χρειαστήκαμε.
Ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές μας Μανιάτη Σταύρο,Μαχαίρα Γιάννη και Τάκη Ρεσμπίθα, αλλά και σε κάθε ποδοσφαιριστή μας ξεχωριστά. Η άνοδος τους ανήκει!
Τέλος, για να προχωρήσεις στον τοπικό αθλητισμό και να έχεις επιτυχίες, χρειάζεσαι τους φιλάθλους σου και τους χορηγούς σου. Χωρίς αυτούς δε θα μπορούσαμε να βρούμε τη δύναμη να συνεχίσουμε! Σας ευχαριστούμε και σας θέλουμε πάντα δίπλα μας!
Υγ. Η άνοδος μας θα οριστικοποιηθεί τυπικά την επόμενη Τετάρτη που θα έχει παρέλθει το χρονικό περιθώριο για έφεση από κάθε πλευρά.
Υγ.2. Σηκώνουμε μανίκια και πιάνουμε δουλειά για να καταφέρουμε να κάνουμε πράξη το εγχείρημα Γ’ Εθνική Κατηγορία. Κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση! Όλοι δίπλα στην ομάδα μας στην προσπάθεια αυτή!

 

Η ΕΠΟ δικαίωσε τον Πανηλειακό, χάνει την άνοδο ο Πανθουριακός
To Top