Αθλητισμός

Επιτυχημένο και το φετινό reunion των παλαίμαχων πολιστών του ΝΟΚ με ξεχωριστή παρουσία της Βούλας Κοζομπόλη

Με μεγαλύτερη παρέα αυτή τη φορά, διάθεση και ακόμη περισσότερο κέφι, πραγματοποιήθηκε και φέτος το reunion της ομάδας πόλο του ΝΟ Καλαμάτας.

Πολίστες προερχόμενοι από διαφορετικές γενιές, έχοντας κοινό σημείο αναφοράς το σκουφάκι του Ποσειδώνα, τα είπαν στο εντευκτήριο του Ναυτικού Ομίλου σε μια εκδήλωση που πλέον γίνεται θεσμός τον Δεκαπενταύγουστο.

Η επιτυχία της περσινής αντίστοιχης βραδιάς, η οποία είχε φέρει στο ίδιο τραπέζι πολίστες μετά από 20 χρόνια, επαναλήφθηκε ακόμη μεγαλύτερη φέτος καθώς την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Πρόεδρος των αθλητών που έχουν συμμετάσχει σε Ολυμπιακούς Αγώνες, Μανιάτισσα Ολυμπιονίκης, Βούλα Κοζομπόλη.

Οι πρώην αθλητές του Ποσειδώνα θυμήθηκαν τα παλιά, αναπόλησαν ιστορίες διαφορετικών εποχών στην υδατοσφαίριση της Καλαμάτας, από την εποχή του λιμανιού και τον πρώτο αγώνα στο θαλασσινό κολυμβητήριο του Μεδεώνα.

Θυμήθηκαν ταξίδια και παιχνίδια σε όλη την Ελλάδα και αστεία περιστατικά, ιστορίες που στο πέρασμα του χρόνου έχουν παραμείνει αναλλοίωτες στη μνήμη.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Δ. Βλαχογιώργης, Ν. Γραμματικός, Βασ. Πιερρακέας, Π. Ρισβάνης, Γ. Αδαμόπουλος (αντιπρόεδρος του ΝΟΚ), Δ. Βρυώνης, Ν. Χρυσικόπουλος, Μιχ. Αντωνόπουλος, Έξ. Μουσελίμης, Εξ. Δημητρόπουλος, Μιχ. Κολιτσιδάκης, Τ. Χρήστου, Χρ. Πιερρακέας, Σ. Μπουζέας, Γ. Φραγκούλης, Η. Κλημεντίδης, Χρ. Χρονόπουλος, οι παλιοί παίκτες και σημερινοί προπονητές Στ. Μπακολιάς , Αλεξ Ντι Μπενεντέτο, η έφορος του τμήματος πόλο Λυδία Εξηνταβελώνη, οι παλιές κολυμβήτριες Κατερίνα Μητροπούλου, Μαρία Βλαχογιάννη και φίλοι του αθλήματος

 

Επιτυχημένο και το φετινό reunion των παλαίμαχων πολιστών του ΝΟΚ με ξεχωριστή παρουσία της Βούλας Κοζομπόλη
To Top