Μουσική

Επιτυχημένη η συνάντηση χορωδιών Καλαμάτας- Σπάρτης-Τρίπολης με αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση

ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΑΥΓΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ

Η ΕΝΩΣΗ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ “ΑΡΜΟΝΙΑ” διοργάνωσε με επιτυχία την ενδιαφέρουσα Χορωδιακή συνάντηση την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, με αφιέρωμα στην Ελληνική Επανάσταση, με την συμμετοχή της χορωδίας Τρίπολης και Ταϋγέτης Σπάρτης.

ARMONIADSC-0721

ARMONIADSC-0723

ARMONIADSC-0725

ARMONIADSC-0727

ARMONIADSC-0733

ARMONIADSC-0736

ARMONIADSC-0737

ARMONIADSC-0740

ARMONIADSC-0742

Η Ένωση Φίλων Μουσικής Καλαμάτας Αρμονία συνέχισε τις δραστηριότητές της με την χορωδιακή συνάντηση που ήταν αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση. Την εκδήλωση οραματίστηκε πέρσι η χορωδία "Ταϋγέτη", ως σύμπραξη των χορωδιών των τριών πόλεων Σπάρτης, Καλαμάτας και Τρίπολης με την συμμετοχή της χορωδίας Τρίπολης, της Ένωσης Φίλων Μουσικής Καλαμάτας "Αρμονία" και του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Σπάρτης "Η Ταϋγέτη", με σκοπό να παρουσιαστεί και στις τρεις πόλεις για να τιμηθούν οι αγώνες των προγόνων μας για ανεξαρτησία και ελευθερία.

ARMONIADSC-0744

ARMONIADSC-0748

ARMONIAimage00001

ARMONIAimage00003

ARMONIAimage00004

ARMONIAimage00006

ARMONIAimage00007

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν αρωγός των εκδηλώσεων με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα να κάνει έναν χαιρετισμό. Υποστηρικτής ήταν και ο Δήμος Καλαμάτας με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο να χαιρετίζει την χορωδιακή συνάντηση το βράδυ της Κυριακής στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας. Παραβρέθηκε εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας, ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας και Προεδρεύων του Πνευματικού Κέντρου Παναγιώτης Λύρας, ο Διοικητής του 9ου Συντάγματος Συνταγματάρχης Ηλίας Δημητρακόπουλος, η Πρόεδρος του Οδοντιατρικού Συλλόγου Τζίνα Θεοδωροπούλου φίλοι και μέλη των χορωδιών
Επιμέλεια κειμένων είχε ο Πλούταρχος Γεωργίου ενώ υπήρχε παράλληλη έκθεση πινάκων του Σωτήρη Τζαμουράνη και του Σταύρου Καλυβιώτη.

To Top