Το δικό μου Σχολείο

Επιτυχημένη η Ημέρα Ακαδημίας στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά!

Με κεντρικό σύνθημα “κανένα ταλέντο δεν πάει χαμένο” κύλησε η ημέρα γνωριμίας με την “ΑΚΑΔΗΜΙΑ” των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά το πρωί της Κυριακής. Τα παιδιά της Καλαμάτας και της ευρύτερης περιοχής γνώρισαν τα αθλήματα και τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες που γίνονται στην “ΑΚΑΔΗΜΙΑ” και επέλεξαν να συμμετέχουν και να κάνουν εγγραφή σε ό,τι τους ενδιέφερε περισσότερο

Πολλά παιδιά από την Καλαμάτα και την ευρύτερη περιοχή είχαν τη δυνατότητα και την ευκαιρία να γνωρίσουν τα αθλήματα και τις δραστηριότητες της “Ακαδημίας” που λειτουργεί από φέτος στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά. Μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις, παραδοσιακή τοξοβολία, αναρρίχηση, πρόγραμμα happy feet, ποδηλασία, αλλά και δραστηριότητες όπως το Σχολείο Αρχιτεκτονικής Arkki, ρομποτική, πρόγραμμα STEAM, ήταν μεταξύ των επιλογών που είχαν οι μικροί μαθητές.

Η μέρα Ακαδημίας ήταν μια μέρα αφιερωμένη στη γνωριμία με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα αθλήματα που γίνονται στην “Ακαδημία” των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, και στα οποία μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά από όλη την πόλη της Καλαμάτας και την ευρύτερη περιοχή.

Γονείς και παιδιά έδωσαν το “παρών” και γνώρισαν από κοντά με τη βοήθεια και των εκπαιδευτών, όσες δραστηριότητες ενδιέφεραν τους μικρούς μαθητές, που διασκέδασαν με την ψυχή τους, ψυχαγωγήθηκαν, και αθλήθηκαν το πρωί της Κυριακής στις εγκαταστάσεις των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά.

 

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα εδώ:

ΑΚΑΔΗΜΙΑ

To Top