ΕΥ ΖΗΝ

Επιτυχημένη εκδήλωση στην Κεντρική Αγορά με 2018 Καλαματιανές μακαρονάδες για όλους!

Μακαρονάδες πεντανόστιμες, νηστίσιμες και αρτύσιμες, είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το κοινό στην Κεντρική Αγορά Καλαμάτας, το πρωί του Σαββάτου 23 Δεκεμβρίου 2017. Τις μαγείρεψαν τα μέλη του τοπικού παραρτήματος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος, ενώ τα ζυμαρικά προσέφερε η εταιρεία «Ήλις». Την εκδήλωση πλαισίωσε με τα καλλιτεχνικά του τμήματα ο Πολιτιστικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Βέργας.

Ο Δήμαρχος, σε σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τον Πρόεδρο του ΔΣ της Αγοράς Γιάννη Μπάκα για τις ωραίες πρωτοβουλίες αύξησης της ελκυστικότητας της Αγοράς, ευχήθηκε σε όλους καλά Χριστούγεννα, καθώς και ενότητα και υπομονή στις δύσκολες ημέρες που περνά η πατρίδα μας.
Στη συνέχεια βράβευσε τον εκπρόσωπο της Λέσχης Αρχιμαγείρων σεφ Γιώργο Μαύρο για την πρωτοβουλία και τον Θεόδωρο Γιανναρά της εταιρίας παραδοσιακών ζυμαρικών “ΗΛΙΣ” για την μεγάλη προσφορά 250 κιλών ζυμαρικών!
Χαιρετισμό έκαναν ο πρόεδρος του Συλλόγου Βέργας Χαράλαμπος Αφάλης κι ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βέργας Παναγιώτης Χειλάς.

Ακολούθησε η χορωδία του δραστήριου συλλόγου και το εφηβικό χορευτικό τμήμα.
Ηταν άλλη μια επιτυχημένη εκδήλωση – η τρίτη κατά σειρά – που διοργάνωσε μέσα στον Δεκέμβριο η Κεντρική Αγορά και ήδη η επισκεψιμότητα “στο μεγαλύτερο σούπερ μαάρκετ της Πελοποννήσου” έχει αυξηθεί.
Γιατί η Κεντρική Αγορά Καλαμάτας “τα έχει όλα και συμφέρει”!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΔΩ

https://www.facebook.com/pg/messinialive/photos/?tab=album&album_id=388627584914639

To Top