Τουρισμός

Επιτυχημένη εκδήλωση από τον Σύλλογο Τουριστικών Καταλυμάτων Μεσσηνίας

ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΔΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΡΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΔΩΡΩΝ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Galaxy στην Καλάματα, η εκδήλωση για την ετήσια κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου Τουριστικών καταλυμάτων Μεσσηνίας.

Πολλοί ήταν αυτοί που προτίμησαν να περάσουν μία όμορφη βραδιά μαζί με ανθρώπους του τουρισμού, που με τον επαγγελματισμό τους και τις εκαιρετικές εγκαταστάσεις τους, αναδεικνύουν τις ομορφιές της Μεσσηνίας.

Χαιρετισμούς απεύθυναν η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου σε θέματα Μεσσηνίας Αντωνία Μπούζα, η Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου και υποψήφια Δήμαρχος Καλαμάτας Ελένη Αλειφέρη και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Νίνα Δράκου.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο επί σειρά ετών πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Καραλής που ενέπνευσε το κοινό αλλά και παρότρυνε τα νέα παιδιά του Δημοσίου ΙΕΚ τουρισμού Καλαμάτας που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, να τολμήσουν και να παραμείνουν σταθερά στους στόχους τους.

Η εκπαιδευτικός και πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων στο τμήμα τουριστικών επαγγελμάτων στο δημόσιο ΙΕΚ Μαρία Σιψά, αναφέρθηκε στην εκπαίδευση που πρέπει να υπάρχει στον τομέα του τουρισμού και τον χαρακτήρα που θα πρέπει να έχει ίδια η δομή της εκπαίδευσης ώστε να αποφέρει καρπούς.

Την εκδήλωση εισηγήθηκε, οργάνωσε και συντόνισε η Έφη Δεμπεγιώτη.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας και κληρώθηκαν τα πολλά και πλούσια δώρα που πρόσφεραν οι χορηγοί αλλά και τα δώρα έκπληξη που πρόσφεραν οι ιδιοκτήτες καταλυμάτων στους χορηγούς τους σε μία ευγενική κίνηση.

ΟΙ ΤΥΧΕΡΟΙ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ

To Top