Αθλητισμός

Mε επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο summer camp της Κalamata BC

Όπως εξαιρετικά ξεκίνησε την Δευτέρα έτσι ολοκληρώθηκε και σήμερα το πρώτο καλοκαιρινό Camp που διοργάνωσε η ομάδα μπάσκετ της Καλαμάτα BC στο Κλειστό Γυμναστήριο της παραλίας!
Το Camp Μπορεί να ήταν το πρώτο για την ομάδα της Καλαμάτα BC παρόλα αυτά κατέγραψε υψηλό δείκτη επιτυχίας, τόσο στη συμμετοχή πολλών παιδιών, όσο και στο τεχνικό έργο που πρόσφεραν οι προπονητές που δούλεψαν με ζήλο, με μεράκι και πάθος για το αγαπημένο άθλημα και έδωσαν τις γνώσεις τους στα περίπου 100 παιδιά που συνολικά έλαβαν μέρος!

Διενεργήθηκαν πολλοί προπονητικοί σταθμοί, πολλά παιχνίδια και διαγωνισμοί που είχαν στόχο τη βελτίωση των αθλητών που συμμετείχαν, αλλά κυρίως την ψυχαγωγία και τη διασκέδαση τους, με στόχο την ευρύτερη κοινωνικοποίησή τους, με αποτέλεσμα αυτή να επιτυγχάνεται απολύτως, αφού πολλά παιδιά αναχώρησαν έχοντας κάνει καινούργιους φίλους μέσω του μπάσκετ!


Χθες ήταν μία μεγάλη μέρα για τα παιδιά που συμμετείχαν αφου δίδαξαν στο Camp τρεις σπουδαίοι Έλληνες προπονητές, ενώ συνολικά έλαβαν γνώσεις και στον τομέα της διατροφολογίας από τους συνεργαζόμενους επιστήμονες, ενώ πάντα είχαν την υποστήριξη του κέντρου Διάπλαση.
Τα παιδιά σήμερα παρέλαβαν τα αναμνηστικά τους δώρα που ήταν χορηγία των αθλητικών καταστημάτων Cosmos και ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη Δευτέρα το βραδάκι στις 8 στο ξενοδοχείο Ελίτ όπου θα διεξαχθεί το φιλικό τουρνουά με την συμμετοχή τριών ομάδων για να περάσουν το μήνυμα κατά των ναρκωτικών μία εκδήλωση στο πλαίσιο της κοινωνικ

To Top