ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση Νίκα σε Τατούλη στα εγκαίνια του εκλογικού του κέντρου στην Καλαμάτα

ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ – ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΙΚΙΣΜΟ

To εκλογικό του Κέντρο στην Καλαμάτα εγκαινίασε απόψε το βράδυ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, επικεφαλής του συνδυασμού “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο”.

Αρχικά αναγνώστηκε χαιρετισμός και μήνυμα του πρώην Πρωθυπουργού και Βουλευτή Μεσσηνίας Αντώνη Σαμαρά, ενώ παραβρέθηκαν οι τ.βουλευτές της ΝΔ Γιάννης Λαμπρόπουλος και Δημήτρης Σαμπαζιώτης, πολιτευτές και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας.

Ο κ.Νίκας στην ομιλία του ευχαρίστησε την ηγεσία της ΝΔ για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του κι έκανε μια μικρή αναφορά στον κ.Δέδε για τον οποίο είπε ότι “περιφέρεται με κρατικό αυτοκίνητο και μοιράζει έργα και χρήματα. Ο δρόμος Καλαμάτα-Ριζόμυλος έγινε ανέκδοτο”.

Σφοδρή επίθεση στον Πέτρο Τατούλη
Ο κ.Νίκας ανάλωσε την ομιλία του σε επικριτικές αναφορές για το έργο και τον τρόπο διοίκησης της Περιφέρειας από τον Πέτρο Τατούλη, στον οποίο χρέωσε λαικισμό, αδιαφάνεια και σπατάλη δημοσίου χρήματος, ρουσφέτια και οικογενειοκρατία.
Το χειρότερο οδικό δίκτυο της Ελλάδας διαθέτει η Πελοπόννησος. Είναι ένας απέραντος σκουπιδότοπος.

Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Τατούλη. Ούτε ιδεολογική ούτε κομματική. Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης είναι η επιτομή του λαϊκισμού.

Την τελετή του Αγιασμού τέλεσε ο Πρωτοσύγκελος της ΙΜ Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς.
Ακριβώς μπροστά από το γραφείο είχε στηθεί μια εξέδρα και ο κόσμος ήταν μπροστά στο πεζοδρόμιο και την οδό Σιδηροδρομικού σταθμού. Η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπηκε για τρεις περίπου ώρες, ενώ η Δημοτική Αστυνομία ρύθμιζε την κυκλοφορία περιμετρικά.

Το εκλογικό του κέντρο βρίσκεται στην οδό Σιδηροδρομικού Σταθμού 11, στην Καλαμάτα. Πρόκειται για τον ίδιο χώρο που ο Παναγιώτης Νίκας είχε χρησιμοποιήσει στις προηγούμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ως υποψήφιος τότε δήμαρχος Καλαμάτας. Μάλιστα στο τέλος της ομιλίας του ευχαρίστησε τον ιδιοκτήτη του χώρου, Δημήτρη Δημόπουλο για την δωρεάν παραχώρησή του.

ΟΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΤΩΝ 21 ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ”

To Top