Αθλητισμός

Επιστροφή του Κώστα Πανταζόπουλου στην ΑΕ Λογγάς, στο τεχνικό τιμ ο Κάλελης

Την επιστροφή του Κώστα Πανταζόπουλου ανακοίνωσε η ΑΕ Λογγάς. Τα δύο τελευταία χρόνια, ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός έπαιζε στην Θύελλα Χαρακοπιού. Επίσης, έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό Καλαμάτας, ενώ ο Απόλλωνας Πεταλιδίου ήταν η ομάδα όπου ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο Πανταζόπουλος αποτελεί το τρίτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα μετά τους Κώστα Πιλάτη και Γιώργο Αργυρόπουλο.

ΑΕ Λογγάς: Ανακοίνωση για την επιστροφή του Κώστα Πανταζόπουλου

«Η Α.Ε. Λογγάς ανακοινώνει την απόκτηση του Κώστα Πανταζόπουλου από την Θύελλα Χαρακοπιού. Ο Κώστας αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 2 χρόνια. Είμαστε σίγουροι πως με την εμπειρία και το πάθος που τον διακατέχει, θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της! Κώστα, καλώς ήρθες πάλι στην ομάδα μας, να έχεις υγεία και πάντα επιτυχίες!»

Νέα προσθήκη στο τεχνικό τιμ: Γιώργος Κάλελης

Την πρόσληψη του Γιώργου Κάλελη στο τεχνικό τιμ ανακοίνωσε η ΑΕ Λογγάς. Ο 52χρονος γυμναστής θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του Νίκου Μανιατέα, τον οποίο μέχρι πρότινος είχε προπονητή στον Αστέρα Βαλύρας.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη του Γιώργου Κάλελη

«Η Α.Ε. Λογγάς ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον γυμναστή, Γιώργο Κάλελη για την σεζόν 2024-2025. Ο Γιώργος θα είναι ο γυμναστής της ομάδας μας και άμεσος συνεργάτης του coach, Νίκου Μανιατέα. Γιώργο, καλώς ήρθες στην οικογένεια της Α.Ε. Λογγάς και ευχόμαστε να μας βοηθήσεις να πετύχουμε τους στόχους μας!»

To Top