ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιστρέφει ο Τσιόδρας στην έκτακτη ενημέρωση για τον κορονοϊό

Επιστρέφει εκτάκτως για σήμερα το απόγευμα ο Σωτήρης Τσιόδρας, για την ιατρική πλευρά της ενημέρωσης, καθώς αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού. Στην καθιερωμένη ενημέρωση της Τρίτης, λοιπόν, εκτάκτως για σήμερα και ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας.  “Αν μας ξαναδείτε να κάνουμε καθημερινή ενημέρωση τότε σημαίνει ότι τα πράγματα έχουν δυσκολέψει”, είχε πει χαρακτηριστικά, o Σωτήρης Τσιόδρας στις 26 Μαΐου, οπότε και αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό. Από τότε δεν έχουν περάσει ούτε 2,5 μήνες. Να σημειωθεί ότι δεν έχει διευκρινιστεί αν η ενημέρωση με Τσιόδρα θα αφορά μόνο τη σημερινή μέρα ή κάθε Τρίτη.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Έκτακτη ενημέρωση για τον κορονοϊό θα πραγματοποιήσουν ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία και τη Διαχείριση Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και ο Εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας για τον COVID-19, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο κ. Τσιόδρας και ο κ. Χαρδαλιάς θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις με τον κορονοϊό,σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσουν, στις 6 το απόγευμα στο Υπουργείο Υγείας.

Επιστρέφει ο Τσιόδρας στην έκτακτη ενημέρωση για τον κορονοϊό
To Top