ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη του Δημήτρη Πτωχού σε Κοπανάκι και Δώριο

Επίσκεψη του Δημήτρη Πτωχού σε Κοπανάκι και Δώριο Μεσσηνίας-Στο πλευρό του η νυν Δήμαρχος Οιχαλίας, Παναγιώτα Γεωργακοπούλου και ο υποψήφιος Δήμαρχος, Γιάννης Αδαμόπουλος

Το Κοπανάκι και το Δώριο της περιφερειακής ενότητας Μεσσηνίας επισκέφτηκε, το πρωινό της Κυριακής 27 Αύγουστου, ο επικεφαλής της παράταξης «Η Πελοπόννησος Μπροστά» και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός.

IMG-7378

IMG-7379

IMG-7380

IMG-7381

IMG-7383

Στο Κοπανάκι, ο Δημήτρης Πτωχός και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του περπάτησαν στην τοπική λαϊκή αγορά, ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν καταστήματα του Δωρίου, συνομιλώντας με πολίτες και επιχειρηματίες για τις ανάγκες της περιοχής και παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του συνδυασμού «Η Πελοπόννησος Μπροστά».

IMG-7384

IMG-7385

IMG-7386

IMG-7387

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός δήλωσε:

«Ήταν μια πολύ εποικοδομητική επίσκεψη στο Κοπανάκι και στο Δώριο. Συναντήσαμε ανθρώπους με αγάπη για τον τόπο τους, με γνήσιο ενδιαφέρον να τον δουν να προοδεύει και να δημιουργεί πολλές και καλές ευκαιρίες για τους ίδιους και τα παιδιά τους. Και είμαστε εδώ για να εκφράσουμε το αίτημα να πάει η Πελοπόννησος μπροστά, να γίνει μια περιφέρεια – πρότυπο, που θα κάνει καλύτερη την καθημερινότητα για τους πολίτες της».

Επίσκεψη του Δημήτρη Πτωχού σε Κοπανάκι και Δώριο
To Top