ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίσκεψη Τατούλη στην Πυροσβεστική Καλαμάτας με… δώρα!

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ 8 ΝΕΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΚΑΙ 800 ΣΩΛΗΝΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΑΚΟΤΑ!

Τις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, για να παρακολουθήσει το υπηρεσιακό ενημερωτικο σεμινάριο λόγω της επικείμενης έναρξης της αντιπυρικής περιόδου, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Αντωνία Μπούζα και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της “Νέας Πελοποννήσου”.

Στην εισιαγωγική ομιλία του ο Διοικητής της Υπηρεσίας Πύραρχος Δημήτρης Γεωργανάς εξέφρασε την ικανοποίησή του για την προμήθεια 800 σωλήνων Τ25 αλλά και για τα 8 νέα οχήματα μέσω του ΕΣΠΑ που θα ενισχύσουν το έργο πυρόσβεσης στην Περιφέρεια και στη Μεσσηνία.
Ο κ.Γεωργανάς τόνισε ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η πρωταθλήτρια κάθε χρόνο στις πυρκαγιές και ήταν αναγκαία η ενίσχυση του στόλου. Σημείωσε ότι το φρόνημα των υπηρετούντων στην Πυροσβεστική είναι υψηλό κι ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την συνεργασία.

Από την πλευρά του ο Πέτρος Τατούλης, άριστος γνώστης των αναγκών της Πυροσβεστικής, αλλά και των συνθηκών πυρόσβεσης, τόνισε την μεγάλη αποδοχή από την κοινωνία του Πυροσβεστικού Σώματος, επεσήμανε την ανάγκη ανανέωσης και των μέσων αλλά και του έμψυχου δυναμικού και ευχήθηκε καλή αντιπυρική περίοδο και στενή συνεργασία.

Ο επίτιμος Υπαρχηγός Χαράλαμπος Αφάλης, γνωρίζει καλά τις ανάγκες τις Υπηρεσίας, έκανε ένα απρόσμενο “δώρο” όπως είπε, στην Π.Υ. Καλαμάτας, μια ντακότα, μετά από ενέργειές του και συνεργασία με τον Αρχηγό του Σώματος!
Στο τέλος κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ελλάδα και για τους πεσόντες εν ώρα καθήκοντος πυροσβέστες.

To Top