Αθλητισμός

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Γ’ Εθνική Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας- Οι αποφάσεις της ΕΟΚ σε όλες τις κατηγορίες

Οριστικά στην Γ’ Εθνική μπάσκετ θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας καθώς η ΕΟΚ προχώρησε στην επικύρωση των βαθμολογιών και αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων!

Η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ είχε προχωρήσει από τις 6 Μαϊου στην οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας με την Καλαμάτα BC και τον Δίωνα Κυπαρισσίας να βρίσκονται ισόβαθμοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η ΕΟΚ επικύρωσε τις βαθμολογίες και για την Γ’ Εθνική της νέας περιόδου αποφάσισε την συμμετοχή 68 ομάδων σε ομίλους με την συμμετοχή των 31 σωματείων που παραμένουν (μεταξύ των οπίων και οι Δρομείς Τρίπολης), των 17 Σωματείων που ανέρχονται από τα Τοπικά Πρωταθλήματα των Ενώσεων σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη, των 4 σωματείων που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου που δεν θα διεξαχθεί από τα Νησιά και των εξής 16 σωματείων: 3 από ΕΣΚΑ, 1 από ΕΣΚΑΝΑ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, 1 από ΕΣΚΑΗ, 1 από ΕΣΚΑΚ, 2 από ΕΚΑΣΘ, 1 από ΕΣΚΑΘ, 1 από ΕΚΑΣΑΜΑΘ, 1 από ΕΣΚΑΒΔΕ, 1 από ΕΣΚΑΣΕ, 1 από ΕΚΑΣΔΥΜ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΜ και 1 από ΕΚΑΣΚ. Οι όμιλοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής χωρίς αντικατάσταση.

Στην Α1 γυναικών πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Ολυμπιακός ενώ η Ομοσπονδία κατέστησε σαφές ότι από την Α2 στη Basket League, προβιβάστηκαν Χαρίλαος Τρικούπης και Διαγόρας Δρυοπιδέων, αναφέροντας πως «σε περίπτωση άρνησης ανόδου δεν δίνεται δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο Σωματείο».

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΟΚ συνεδρίασε με αντικείμενο την επικύρωση των εισηγήσεων της Επιτροπής Πρωταθλημάτων για την τυπική περαίωση των Εθνικών πρωταθλημάτων της περιόδου 2019-20, την επικύρωση των βαθμολογιών και την διάρθρωση των κατηγοριών και των ομίλων για την αγωνιστική περίοδο 2020-21. Στην συνεδρίαση ήταν παρόντες τα μέλη Γιώργος Βασιλακόπουλος, Πρόεδρος, Αριστείδης Γολέμης, Β’ Αντιπρόεδρος, Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ταμίας, Κώστας Παρίσης, μέλος και απών Παναγιώτης Τσαγκρώνης, Γεν. Γραμματέας. Αναλυτικά οι αποφάσεις:

Επικύρωση βαθμολογίας Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών όπως κατέληξε στις 9/03

ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ

ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ

ΑΕ ΨΥΧΙΚΟΥ

ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΓΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗΣ

ΑΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

ΣΑΑΚ ΑΝΑΤΟΛΙΑ

ΓΣ ΔΑΦΝΗ ΔΑΦΝΙΟΥ

ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

ΑΟ ΤΡΙΤΩΝ

ΑΟ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ

ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΣΑ ΚΟΡΟΙΒΟΣ

ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ

Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΓΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ και μαζί με τον δεύτερο ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ προβιβάζονται στην Α1 Εθνική κατηγορία. Σε περίπτωση άρνησης ανόδου δεν δίνεται δικαίωμα συμμετοχής σε άλλο Σωματείο.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Επικύρωση της βαθμολογίας της Β’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

1ος Όμιλος 2ος Όμιλος
ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ ΑΕ ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΜΑΣ ΕΡΜΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΦΠΦ ΚΣ ΓΕΦΥΡΑΣ
ΠΟΚ ΕΣΠΕΡΟΣ ΑΕΠΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑ ΠΕΥΚΩΝ
ΟΦΗ ΠΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ
ΝΕ ΜΕΓΑΡΙΔΟΣ ΓΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ ΑΟΚ ΑΠΣ ΑΙΑΣ ΕΥΟΣΜΟΥ
ΑΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΦΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΓΣ ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ ΓΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΑΕ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΧΑΝΘ
ΑΣ ΛΟΚΡΟΣ ΑΤΑΛΑΝΤΗΣ ΑΟ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ
ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ ΓΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣ ΝΦ ΣΑ ΣΤΡΑΤΩΝΙΟΥ
ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ ΑΣ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙΟΥ

Η Επιτροπή εισηγείται και σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη του Πρωταθλήματος, ο πρώτος και ο δεύτερος του 1ου και ο πρώτος και ο δεύτερος του 2ου Ομίλου: ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΙΚΟΣ ΑΣ, ΓΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΕΚ ΚΑΒΑΛΑΣ αντίστοιχα ανέρχονται στην Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Επικύρωση της βαθμολογίας της Γ’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

1ος όμιλος 2ος όμιλος
ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ
ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟΦΕΑ ΝΦ ΝΧ
ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ
ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙ ΟΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ
ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓ. ΡΑΦ
ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ ΓΝΟΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΓΣ ΚΟΡΩΠΙΟΥ ΑΠΑΣ ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ
ΑΟ ΑΧΑΓΙΑ 82 ΑΣ ΠΕΡΑ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΓΕ ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ
ΑΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΟΚ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΒΟΥΡΕΙΟΣ ΑΟΛ ΧΙΟΥ
ΑΟ ΑΚΡΑΤΑ ΑΟΝΣ ΜΙΛΩΝ
ΑΟ ΕΡΜΙΟΝΗΣ ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΗΒΑΣ
14.ΣΔΥ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η Επιτροπή εισηγείται οι έξι (6) πρώτοι του 1ου και 2ου Ομίλου: ΑΟ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ, ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ, ΚΑΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΝΕΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟ, ΑΕ Ν. ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΑΡΗΣ ΓΝΟ ΝΙΚΑΙΑΣ, ΕΦΑΟΖ, ΦΕΑ ΝΦ ΝΧ, ΓΣ ΕΡΜΗΣ ΣΧΗΜΑΤΑΡΙΟΥ, ΑΟ ΕΝΩΣΗ ΙΛΙΟΥ , ΑΟ ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΤΡΙΓΛΙΑΣ, ΑΚ ΧΑΛΚΙΔΑΣ αντίστοιχα ανέρχονται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021:

3ος όμιλος 4ος όμιλος
ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ
ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ ΜΕΝΤ
ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ
ΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΑΣ ΕΛΠΙΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΔΕΚΑ
ΓΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ ΑΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ
ΚΣ ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ ΞΑΝΘΗΣ
ΦΣΦ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΑΣΑΑ ΖΕΦΥΡΟΣ 02
ΚΕ ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΜΑΣ ΕΥΑΓ. ΜΑΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η Επιτροπή εισηγείται οι πέντε (5) πρώτοι του 3ου και 4ου Ομίλου: ΑΟ ΑΙΟΛΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ, ΣΚ ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ, ΑΜ ΙΚΑΡΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΑΟ ΛΕΥΚΙΠΠΟΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΜΕΝΤ, ΑΟΚ ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ αντίστοιχα ανέρχονται στην Β’ Εθνική Κατηγορία.

Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής κατηγορίας ανδρών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Γυναίκες

Eπικύρωση της βαθμολογίας της Α1’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΟ

AO ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ

ΟΑ ΧΑΝΙΩΝ

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ

ΑΣ ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΑΣ ΠΑΟΚ

ΓΣ ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

ΑΟ ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΓΣ ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΚΑΟ ΜΕΛΙΣΣΙΩΝ

Πρωταθλητής αναδεικνύεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α1’ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Επικύρωση της βαθμολογίας της Α2’ Εθνικής κατηγορίας όπως κατέληξε στις 9/03 ως εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ 2ος ΟΜΙΛΟΣ
ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ
ΑΕΟ ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΣ ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΣ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΑΣ ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ΑΕ ΠΥΛΑΙΑΣ
ΓΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ
ΓΑΣ ΕΥΝΙΚΟΣ ΑΜΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Ν. ΡΥΣΙΟΥ
ΑΦΜΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΜΓΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
ΑΣ ΑΙΓΕΑΣ ΧΙΟΥ ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ
ΑΟ ΑΡΓΟΥΣ ΟΙ ΔΑΝΑΟΙ ΑΠΣ ΑΣΠΙΣ 2001 ΞΑΝΘΗΣ
ΑΟ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΕΝΤ
ΟΛΥΜΠΙΑ ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

 

Η Επιτροπή εισηγείται ο πρώτος του 1ου και ο πρώτος του 2ου Ομίλου: ΕΦΑΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΑΕ ΣΥΚΕΩΝ αντίστοιχα ανέρχονται στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών. Σύμφωνα με την τροποποίηση του άρθρου 12 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2’ Εθνικής κατηγορίας δεν υποβιβάζεται καμία ομάδα στα τοπικά Πρωταθλήματα εκτός αυτών που αποχώρησαν για την αγωνιστική περίοδο 2020 -2021.

Η Επιτροπή εισηγείται ότι ομάδα που θα δηλώσει αδυναμία συμμετοχής ή θα αποχωρήσει ή δεν θα αποδεχτεί άνοδο με σχετική πτώση σε κατηγορία δεν θα αντικατασταθεί από άλλη ομάδα για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2020 – 2021.

η Α2 Εθνική κατηγορία ανδρών ενιαία θα αποτελείται από 18 ομάδες,

η Β’ Εθνική κατηγορία ανδρών από 50 Σωματεία – 4 ομίλους οι οποίοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής και χωρίς αντικατάσταση.

η Γ’ Εθνική κατηγορία ανδρών από 68 Σωματεία μοιρασμένα σε ομίλους με την συμμετοχή των 31 σωματείων που παραμένουν, των 17 Σωματείων που ανέρχονται από τα Τοπικά Πρωταθλήματα των Ενώσεων σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη, τα 4 σωματεία που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα ανόδου που δεν θα διεξαχθεί από τα Νησιά και τα εξής 16 σωματεία: 3 από ΕΣΚΑ, 1 από ΕΣΚΑΝΑ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, 1 από ΕΣΚΑΗ, 1 από ΕΣΚΑΚ, 2 από ΕΚΑΣΘ, 1 από ΕΣΚΑΘ, 1 από ΕΚΑΣΑΜΑΘ, 1 από ΕΣΚΑΒΔΕ, 1 από ΕΣΚΑΣΕ, 1 από ΕΚΑΣΔΥΜ, 1 από ΕΚΑΣΚΕΜ και 1 από ΕΚΑΣΚ.Οι όμιλοι θα διαμορφωθούν μετά τις δηλώσεις συμμετοχής χωρίς αντικατάσταση.

η Α1 Εθνική κατηγορία γυναικών ενιαία να αποτελείται από 14 ομάδες και

η Α2 Εθνική κατηγορία γυναικών από 43 σωματεία μοιρασμένα σε ομίλους με την συμμετοχή των 21 σωματείων που παραμένουν, των 16 σωματείων που συμμετείχαν στο Ειδικό Πρωτάθλημα που δεν θα διεξαχθεί, των Πρωταθλητών ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ σύμφωνα με την Ειδική Προκήρυξη και θα συμπληρωθούν με τους 2ους της ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ και ΕΚΑΣΘ.

 

ΕΠΙΣΗΜΟ: Στην Γ’ Εθνική Καλαμάτα BC και Δίωνας Κυπαρισσίας- Οι αποφάσεις της ΕΟΚ σε όλες τις κατηγορίες
To Top