Αθλητισμός

ΕΠΙΣΗΜΟ -ΕΠΣ Μεσσηνίας: Η απόφαση για τροποποίηση της προκήρυξης

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΣ Μεσσηνίας προχώρησε στην απόφαση τροποποίησης της προκήρυξης των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ για μη διεξαγωγή των φετινών play out αλλά και της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών για την περίοδο 2022 23. 

Eπίσης, η ΕΠΣΜ επιβεβαίωσε πως η κλήρωση των πλεϊ άουτ της Α’ τοπικής θα γίνει αύριο Τετάρτη 9/3 στα γραφεία της Ένωσης και τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν την Κυριακή 13/9.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΜ αναφέρει:

Το Δ.Σ της ΕΠΣΜ σε έκτακτη συνεδρίαση του την Τρίτη 8/9/2022 και με υπ’ αριθμ. αποφ. 4/2022, αποφάσισε την τροποποίηση της προκήρυξης των πρωταθλημάτων όλων των κατηγοριών με τον ακόλουθο τρόπο :

Α) Δεν θα πραγματοποιηθούν τα PLAY OUT στην Α τοπική κατηγορία και δεν θα υποβιβαστεί κανένα σωματείο από την κατηγορία αυτή,

B) Δεν θα υποβιβαστεί κανένα σωματείο από την Α1 τοπική κατηγορία

Γ) Στην περίπτωση που προβιβαστεί ο πρωταθλητής Μεσσηνίας στην Γ εθνική κατηγορία, τότε θα προβιβαστούν στην Α τοπική τα 5 πρώτα σωματεία της τελικής βαθμολογίας της Α1 τοπικής κατηγορίας. Εάν δεν προβιβαστεί ο πρωταθλητής Μεσσηνίας στην Γ εθνική κατηγορία θα προβιβαστούν στην Α τοπική κατηγορία ΕΠΣΜ τα πρώτα 4 σωματεία της τελικής βαθμολογίας της Α1 τοπικής κατηγορίας

Δ) Από την Β τοπική κατηγορία ΕΠΣΜ θα προβιβαστούν στην Α1 τοπική κατηγορία τα πρώτα 3 σωματεία της τελικής βαθμολογίας του κάθε ομίλου της κατηγορίας αυτής.

 

ΕΠΙΣΗΜΟ -ΕΠΣ Μεσσηνίας: Η απόφαση για τροποποίηση της προκήρυξης

Δημοφιλέστερα

To Top