ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Δίαυλοι επικοινωνίας με ΤΕΙ Πελοποννήσου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Ιουλίου, στις εγκαταστάσεις του Τ.Ε.Ι. Πελοποννήσου στην Καλαμάτα, μεταξύ του Πρύτανη Ιωάννη Καπόλου, του Προέδρου του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλη Ξυγκώρου, Αντιπρυτάνεων του Τ.Ε.Ι. και εκπροσώπων της Διοίκησης του Επιμελητηρίου.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, σκοπός της συνάντησης η διάνοιξη διαύλων επικοινωνίας μεταξύ της Πανεπιστημιακής και Επιχειρηματικής κοινότητας της περιοχής μας και η διάχυση της πληροφορίας και των καινοτόμων εφαρμογών στην πραγματική οικονομία.

Συμφωνήθηκε η εντατικοποίηση της συνεργασίας των Φορέων και εντός του πλαισίου του νεοσυσταθέντος Περιφερειακού Επιμελητηριακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, όπου ένας από τους σκοπούς του είναι και η κατάρτιση εξειδικευμένων αναπτυξιακών προτάσεων προς τα αρμόδια Υπουργεία και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

ΚΟΙΝΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΠΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

Επιπλέον, επισημοποιήθηκε η δέσμευση, ότι από τον ερχόμενο Οκτώβρη, θα ξεκινήσουν να διοργανώνονται από κοινού ενημερωτικές ημερίδες, όπου θα παρουσιάζονται όλες οι νεότερες εφαρμογές και εξελίξεις από την Πανεπιστημιακή Έρευνα, που αφορούν μελλοντική εφαρμογή καινοτόμων και βέλτιστων πρακτικών στον Πρωτογενή και Δευτερογενή τομέα της τοπικής οικονομίας.

Επιμελητήριο Μεσσηνίας: Δίαυλοι επικοινωνίας με ΤΕΙ Πελοποννήσου
To Top