Επιχειρείν

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ενιαία ιστοσελίδα για όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Αρκαδίας

Εν μέσω του 2ου κύματος της πανδημίας και του 2ου lockdown το Επιμελητήριο Αρκαδίας στηρίζει τις κλειστές αρκαδικές επιχειρήσεις, φτιάχνοντας ενιαία ιστοσελίδα με δωρεάν ένταξη κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος του Νομού. Σε αυτή μπορεί εύκολα ο καθένας μας να εντοπίσει ανά κατηγορίες την επιχείρηση που τον ενδιαφέρει, και να κάνει τις ηλεκτρονικές του παραγγελίες μπαίνοντας στο e-shop της επιχείρησης. Για όσες επιχειρήσεις δεν διαθέτουν e-shop, μπορούν να βρουν εύκολα υπηρεσίες διαδικτύου για να φτιάξουν το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς υπάρχει διαθέσιμη λίστα. Και βεβαίως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ισχύουν και οι τηλεφωνικές παραγγελίες, καθώς είναι αναρτημένα και τα τηλέφωνα και διευθύνσεις των επιχειρήσεων.

Πατώντας τη σχετική κατηγορία εμφανίζονται οι αντίστοιχες επιχειρήσεις και όλα τα στοιχεία τους  και γίνεται παραπομπή στο e-shop τους, ώστε να μπορεί κανείς να κάνει απευθείας την παραγγελία του, χωρίς να χάνει χρόνο ψάχνοντας στα τυφλά.

Τι αναφέρει το Επιμελητήριο Αρκαδίας

Τα ηλεκτρονικά καταστήματα – e shops, έχουν τη δική τους σελίδα

Μετά το μεγάλο ενδιαφέρον των ηλεκτρονικών καταστημάτων της Αρκαδίας να προβληθούν δωρεάν στην ιστοσελίδα, www.arcadianet.gr, το Επιμελητήριο Αρκαδίας προχώρησε σε online έκδοση και δημιούργησε νέα σελίδα (subdomain) με το όνομα https://eshops.arcadianet.gr/.

 

Με αυτό το εγχείρημα, πλέον, τα ηλεκτρονικά καταστήματα έχουν τη δική τους σελίδα και οι καταναλωτές βρίσκουν εύκολα και γρήγορα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν.

 

Η νέα ιστοσελίδα, με minimal προσέγγιση, με έμφαση στο κίτρινο χρώμα, με ξεχωριστές κατηγορίες σε αντίστοιχα blocks και με σχεδιασμό και για κινητά (mobile friendly) ,τοποθετεί την πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Αρκαδίας σε μια νέα e-εποχή.

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας προσκαλεί όλες τις επιχειρήσεις της Αρκαδίας, που έχουν τη δυνατότητα για ηλεκτρονικές πωλήσεις προϊόντων μέσω e-shop (με αντίστοιχους ΚΑΔ) να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους.

Προσοχή: Δεν συμπεριλαμβάνονται τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook. Instagram κ.α).

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://eshops.arcadianet.gr/ και μπείτε στη διαδρομή Αιτήσεις ή πατήστε απευθείας (https://eshops.arcadianet.gr/aitisi-kataxorisis-eshop/)

Η ανανέωση της λίστας γίνεται καθημερινά.

 

Προτιμούμε Αρκαδικά προϊόντα & Υπηρεσίες: Οι επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν e shop, προσκαλούνται να στηρίξουν τους τοπικούς επαγγελματίες για την κατασκευή τους.

Προβολή των Αρκαδικών e shops

Μεταξύ των ενεργειών της προώθησης των Αρκαδικών ηλεκτρονικών καταστημάτων και την προσέλκυση περισσότερων καταναλωτών είναι και η προβολή, μέσα από συνεντεύξεις, του Προέδρου κ. Γιάννη Τρουπή, σε τοπικά και πανελλαδικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης όπως: στην εκπομπή «Κάτι τρέχει με τη Μάριον» στην ΕΡΤ, στο Δελτίο Ειδήσεων της Αρκαδικής Τηλεόρασης, στην Έρα Τρίπολης, στον Ελεύθερο Τύπο (δημοσιεύτηκε η συνέντευξή του την Κυριακή 29/11).

 

Αρκαδικές επιχειρήσεις κατασκευής ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshops)

Σε συνέχεια της καμπάνιας του Οδηγού των Αρκαδικών Ηλεκτρονικών Καταστημάτων και μετά από πολλά ερωτήματα των μελών μας για το που μπορούν να κατασκευάσουν το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, το Επιμελητήριο Αρκαδίας προσκαλεί τις Επιχειρήσεις Διαδικτύου με τους αντίστοιχους ΚΑΔ να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους.

 

Πιο συγκεκριμένα:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι επιχειρήσεις που κατατάσσονται στις παρακάτω κατηγορίες και διαθέτουν και τους αντίστοιχους ΚΑΔ :

  • Κατασκευή e-shop
  • Κατασκευή ιστοσελίδων
  • Digital Marketing
  • SEO
  • Διαχείριση Social Media
  • Ιστοφιλοξενία
  • Καταχώρηση Domain Name
  • Μεταφράσεις

 

Με αυτό το εγχείρημα, τα μέλη μας μπορούν να βρίσκουν εύκολα και γρήγορα τις Αρκαδικές Επιχειρήσεις Διαδικτύου για την ηλεκτρονική διαχείριση της επιχείρησής τους.

 

Για να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://eshops.arcadianet.gr/ και μπείτε στη διαδρομή Αιτήσεις ή πατήστε απευθείας (https://eshops.arcadianet.gr/aitisi-webpro/)

 

Η ανανέωση της λίστας γίνεται καθημερινά.

Επιμελητήριο Αρκαδίας: Ενιαία ιστοσελίδα για όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Αρκαδίας
To Top