ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επί ποδός το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο στο Διοικητήριο Μεσσηνίας

Αναστασόπουλος: “Έχει μείνει πίσω ο καθαρισμός Παμίσου, Άρι”

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ “ΜΠΑΛΛΟ” ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗΡΙΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ, ΟΜΑΛΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ Ο “ΜΠΑΛΛΟΣ” ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Σε λειτουργία έχει τεθεί στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας το Συντονιστικό Επιχειρησιακό Κέντρο, λόγω της εκδήλωσης του καιρικού συστήματος ΜΠΑΛΛΟΣ και κατόπιν του υπ’ αρίθμ. 4840/13-10-2021 εγγράφου του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας /ΓΓΠΠ/ Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος/ Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων/ Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας.

Σε αυτό μετέχουν εκπρόσωποι της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας, των Δήμων, της ΕΛ.ΑΣ. και του Π.Σ. προκειμένου να εξασφαλιστεί η άμεση κινητοποίηση και ο άριστος συντονισμός όλων των δυνάμεων της Πολιτικής Προστασίας χωρικής μας αρμοδιότητας για την αντιμετώπιση των συνεπειών από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα.

Απέδωσαν τα έργα στο Καρνάσι – Μια ένσταση καθυστέρησε τον καθαρισμό σε Άρι, Πάμισο, Λιγδού

Το Messinialive βρέθηκε σήμερα στο Κέντρο Επιχειρήσεων και κατέγραψε την δράση του ενώ αποτίμηση της κακοκαιρίας – μέχρι αυτή την ώρα – έκανε ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, που δήλωσε πως υπάρχει ακόμα δουλειά σε ζητήματα πολιτικής προστασίας.

To Top