ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επέστρεψε από την Xi’ an η αποστολή του Δήμου Καλαμάτας

Επέστρεψε από την Κίνα και την πόλη Xi’an η τριμελής αποστολή, την οποίαν αποτελούσαν ο Δημήτρης Δημόπουλος, Δημοτικός Σύμβουλος Καλαμάτας ως επικεφαλής, ο Θανάσης Βασιλόπουλος, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Μεσσηνίας και Αντιδήμαρχος Καλαμάτας και ο Βαγγέλης Ξυγκώρος, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας, η αποστολή πραγματοποίησε σημαντικές επαφές ενόψει του ερχομού της αποστολής της Xi’an με επικεφαλής το Δήμαρχό της.

Χθες, Πέμπτη 5 Ιουλίου, έγινε αναλυτική ενημέρωση του Δημάρχου Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα, και μία πρώτη συζήτηση για την οργάνωση της υποδοχής της αποστολής από τη Σι’ αν που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο. Να υπενθυμίσουμε ότι ο δήμαρχος της Xi’an θα επισκεφθεί την Καλαμάτα τον Νοέμβριο.

Σύμφωνα με τον Δήμο Καλαμάτας, για τη θεματολογία και όλα τα ζητήματα που συνδέονται με την επικείμενη φιλοξενία της κινεζικής αποστολής είναι ενήμερη η Κυβέρνηση.
Ενημέρωση από την αποστολή του Δήμου στην Κίνα έκανε χθες βράδυ στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της τριμελούς αποστολής και δημοτικός σύμβουλος, Δημήτρης Δημόπουλος.
Όπως είπε θα ακολουθήσει εκτενής ενημέρωση σε συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη. Ο δήμαρχος της Xi’an θα επισκεφθεί τον Νοέμβριο πρώτα την Αθήνα και θα έχει συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, και αμέσως μετά θα επισκεφθεί μόνο μια πόλη της Ελλάδας και αυτή θα είναι η Καλαμάτα.

To Top