ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Επεκτείνεται και στο νότιο πάρκινγκ της Αγοράς η δωρεάν στάθμευση για μιάμιση ώρα

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 600 ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

Το μέτρο της δωρεάν στάθμευσης για μιάμιση ώρα που εφαρμόζεται με επιτυχία στο βόρειο πάρκινγκ, κάθε Σάββατο από 8 το πρωί έως 12 το μεσημέρι επεκτείνεται και στο νότιο πάρκινγκ  της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, “η απόφαση που ελήφθη στη τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του νομικού προσώπου ( την προηγούμενη Τετάρτη 2 Μαΐου 2018) θα εφαρμοστεί, μετά την αναμενόμενη θετική ψήφο και του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης στην αμέσως επόμενη συνεδρίασή του.
Πάντως το μέτρο της δωρεάν στάθμευσης στο βόρειο πάρκινγκ εξυπηρετεί γύρω στα 600 αυτοκίνητα κάθε Σάββατο. Μάλιστα ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί περαιτέρω αφού στον ίδιο χώρο αποδόθηκαν πρόσφατα κι’ άλλες θέσεις στάθμευσης.

Επίσης στην ίδια συνεδρίαση του Δ.Σ της Κ.Α.Κ αποφασίστηκε, όπως τα χρηματικά διαθέσιμα της Εταιρείας κατατεθούν στην Εθνική Τράπεζα Ελλάδος που έδωσε μακράν την καλύτερη προσφορά με επιτόκιο 1,30% για έντοκο λογαριασμό όψεως, προθεσμιακό λογαριασμό και ειδικό λογαριασμό για την μισθοδοσία του προσωπικού.

Αναφορικά με την εκμίσθωση των Βιομηχανικών Σφαγείων, εξουσιοδοτήθηκε η νομικός της Εταιρείας κ. Κρέπη, να προβεί σε όλες τις ενέργειες-διαδικασίες που απαιτούνται για την διασφάλιση των συμφερόντων της Κ.Α.Κ.”

LED ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΑΡΚΙΝΓΚ

“Πέραν των άλλων το Σώμα ενημερώθηκε:
Πως το επόμενο χρονικό διάστημα θα αντικατασταθεί ο φωτισμός στο βόρειο παρκινγκ με νέα σώματα που θα διαθέτουν λάμπες τύπου led  για την καλύτερη λειτουργία-ασφάλεια του χώρου και την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας.
Ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία προμήθειας ανυψωτικού μηχανήματος για την ασφάλεια των εργαζομένων κατά την εκτέλεση εργασιών συντήρησης-επισκευής των κτιριακών εγκαταστάσεων”.

Επεκτείνεται και στο νότιο πάρκινγκ της Αγοράς η δωρεάν στάθμευση για μιάμιση ώρα

Δημοφιλέστερα

To Top