ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έπαινος από τον Δήμο Καλαμάτας στους 3 Διευθυντές του που συνταξιοδοτούνται

ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΕΜΗΘΗΣΑΝ ΤΙΜΗΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ

Σήμερα, 31 Δεκεμβρίου 2019, συνταξιοδοτούνται οι Ιωάννης Παπαδόπουλος, Διευθυντής της Διεύθυνσης Διαχείρισης Απορριμμάτων και Οχημάτων του Δήμου Καλαμάτας, Παύλος Κασσάς, Διευθυντής της Διεύθυνσης Διοικητικών του Δήμου Καλαμάτας και Ιπποκράτης Μπαζιωτόπουλος, Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ.

Σε τελετές που πραγματοποιήθηκαν τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019, στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ και στον 3ο όροφο του Δημαρχείου, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, παρουσία Αντιδημάρχων και άλλων αιρετών του Δήμου, καθώς και υπαλλήλων, επέδωσε στους συνταξιοδοτούμενους τιμητικά διπλώματα, με τα οποία εκφράζεται προς αυτούς ο έπαινος του Δήμου Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι το δίπλωμα απονέμεται προς τον αποχωρούντα «για την πολυετή και επιτυχή θητεία του ως υπαλλήλου, για μεγάλο διάστημα σε θέσεις ευθύνης, κατά τη διάρκεια της οποίας επέδειξε εξαίρετο ήθος, ζήλο και εργατικότητα, μεριμνώντας αποτελεσματικά για τα συμφέροντα του Δήμου Καλαμάτας και των πολιτών».

Ο Δήμαρχος εξήρε το ήθος και την αποτελεσματικότητα των αποχωρούντων διοικητικών στελεχών και τους έδωσε τις καλύτερες ευχές του για την περίοδο της συνταξιοδότησής τους. Ιδιαίτερα δε αναφέρθηκε στην επί σειράν ετών, αρμονική και γόνιμη, συνεργασία του με τον Ι. Παπαδόπουλο. Για τους συνταξιοδοτούμενους μίλησαν, επίσης, με επαινετικά λόγια εκπρόσωποι των οικείων Σωματείων Εργαζομένων. Οι κ. Παπαδόπουλος, Κασσάς και Μπαζιωτόπουλος ευχαρίστησαν συγκινημένοι.

Έπαινος από τον Δήμο Καλαμάτας στους 3 Διευθυντές του που συνταξιοδοτούνται
To Top