Μεσσηνία off road

Εντυπωσιάζει το βίντεο από το 13ο Taygetos Challenge-Πάνω από 890 αθλητές στα μονοπάτια της Μάνης

Για πρώτη φορά και το φαράγγι του Βιρού εντάχθηκε στον αγώνα

Εντυπωσιάζουν τα εναέρια πλάνα της Καρδαμύλης αλλά και της γύρω περιοχής κατά τη διάρκεια του 13ου Taygetos Challenge που διεξήχθη το διήμερο 23-24 Μαρτίου στον Δήμο Δυτικής Μάνης. Το βίντεο καταγράφει στιγμιότυπα από την προετοιμασία, την εκκίνηση, τους τερματισμούς, την τιτάνια προσπάθεια των αθλητών σε αυτόν τον μοναδικό στην Ελλάδα διήμερου αγώνα ορεινού τρεξίματος, με τις ομορφιές της Καρδαμύλης, των μονοπατιών που ενώνουν τα γύρω χωριά, το φαράγγι του Βιρού, τον Ταΰγετο, να κερδίζουν τις εντυπώσεις. Κάθε χρόνο η διοργάνωση αποκτά και περισσότερους λάτρεις και περισσότερες συμμετοχές- μάλιστα φέτος συμμετείχαν και αθλητές από το εξωτερικό, και για πρώτη φορά, στα 13 χρόνια του αγώνα, υπήρξε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Δυτικής Μάνης. Φέτος ενθουσίασε και το street pasta party που διοργανώθηκε την προηγούμενη του αγώνα, από τον Σύλλογο Εστίασης Μεσσηνίας σε συνεργασία με τους επαγγελματίες της περιοχής, με ομάδα σεφ που ετοίμασαν κάθε είδους νόστιμες μακαρονάδες- για την απαραίτητη ενέργεια, δύναμη και αντοχή- στον ιδιαίτερο αυτό απαιτητικό αγώνα.

Τι αναφέρουν οι διοργανωτές

“Βυθιστείτε στην καρδιά της περιπέτειας με το επίσημο βίντεο του 13ου Taygetos Challenge 2024! Μάρτυρες πάνω από 890 αθλητές, τους οποίους ενώνει η αγάπη τους για το βουνό και τη φύση, καθώς αντιμετωπίζουν τα ποικίλα και απαιτητικά εδάφη του μαγευτικού Ταϋγέτου.

Αυτό το βίντεο αποτυπώνει την ουσία ενός αγώνα που έχει γίνει βασικό στοιχείο στον κόσμο του ορεινού τρεξίματος, παρουσιάζοντας ένα ζωντανό μείγμα αθλητών και θεατών που συγκεντρώνονται στον ιστορικό εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Ζήστε το μαγευτικό τοπίο όπου το μεγαλείο της θάλασσας συναντά την επιβλητική ομορφιά του βουνού, μέσα από το φακό των αφοσιωμένων συμμετεχόντων μας.

Φέτος, κάναμε σημαντικά βήματα προς την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού μας αποτυπώματος, με την υποστήριξη των χορηγών μας και της τοπικής κοινωνίας, τονίζοντας τη δέσμευσή μας για βιωσιμότητα.

Ελάτε να ξαναζήσουμε τις στιγμές, τις προκλήσεις, τη συντροφικότητα και το άθραυστο πνεύμα του Taygetos Challenge 2024. Νιώστε τον παλμό του αγώνα, τον ενθουσιασμό και τη βαθιά σύνδεση με τη φύση σε αυτό το συναρπαστικό ταξίδι.

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε για περισσότερο εμπνευσμένο περιεχόμενο και γίνετε μέλος της διαρκώς αυξανόμενης κοινότητας των λάτρεις των υπαίθριων δραστηριοτήτων και των σπορ”.

video: Dimitris Papas

Δημοφιλέστερα

To Top