Τουρισμός

Εντυπωσίασαν οι 60 πανέμορφες και θορυβώδεις Harley-Davidson®

Περισσότερες από 50 εντυπωσιακές μηχανές της πιο γνωστής μάρκας μηχανών στον κόσμο της Harley-Davidson βρέθηκαν το απόγευμα μπροστά από το ιστορικό Δημαρχείο της Καλαμάτας και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον κόσμο που ήρθε να θαυμάσει τα μοναδικά αυτά μηχανήματα και να ακούσει τον περίφημο ήχο της μηχανής τους, στο πλαίσιο της τετραήμερης επίσκεψης που κάνουν τα μέλη του Harley Οwners group που είναι το επίσημο Club ιδιοκτητών Harley Davidson στην Αθήνα.
Τα μέλη του Harley group ξεκίνησαν το πρωί από την Αθήνα, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό τους, τα δερμάτινα ρούχα τους και τις μπότες τους και με αργό, απολαυστικό αριθμό έφτασαν μετά τις 7:00 το απόγευμα στην Καλαμάτα, στο πλαίσιο της ετήσιας Διεθνούς εκδήλωσης 1.000 Miglia 2017.

Φέτος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από σήμερα μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου στη δυτική Πελοπόννησο, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Καλαμάτας με κέντρο εξόρμησης την μεσσηνιακή πρωτεύουσα.
Την αποστολή των αναβατών υποδέχτηκε ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Μπούχαλης, ενώ με θερμά λόγια για την υποδοχή και την Μεσσηνία μίλησε ο υπεύθυνος συντονιστής του γκρουπ Νίκος Διακοδημήτρης.
Σήμερα Παρασκευή θα πραγματοποιηθεί εκδρομή στο Γύθειο της Λακωνίας, μέσω της Καρδαμύλης και της Στούπας και των άλλων γραφικών χωριών της μεσσηνιακής Μάνης, ενώ το Σάββατο η εκδρομή θα ξεκινήσει με κατεύθυνση το κάστρο της Μεθώνης, περνώντας από την Κυπαρισσία, Φιλιατρά, Γιάλοβα Πύλο και άλλα παραλιακά χωριά της Μεσσηνίας.

Το Σάββατο το βράδυ στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας θα διεξαχθεί η ροκ συναυλία με το συγκρότημα Sober on Tuxedos.

Αργότερα έφτασαν στο ξενοδοχείο Elite

To Top