ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντοπίστηκε “δάσος” από χασισόδεντρα έως 2,5 μέτρα στη Γορτυνία!

496 δενδρύλλια κάνναβης εντόπισαν οι Αστυμομικοί-Συνελήφθη ένας 35χρονος

Αντιμέτωποι με ένα μικρό δάσος απο χασισόδεντρα ήρθαν χθες το πρωί οι Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης σε δασική περιοχή του Δήμου Γορτυνίας στην Αρκαδία. Οι αστυνομικοί εντόπισαν φυτεία με 496 δενδρυλλία κάνναβης που έφταναν έως και τα 2,5 μέτρα!

Συγκεκριμένα χθες το πρωί εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, σε δασική περιοχή του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης, αποτελούμενη συνολικά από -496- δενδρύλλια κάνναβης.

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθη, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, ένας 35χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση και έρευνα, σε δασική περιοχή του Δήμου Γορτυνίας Αρκαδίας, κατά την οποία εντοπίστηκε, σε δύο ειδικά διαμορφωμένους και κατάλληλα εκχερσωμένους χώρους, φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης αποτελούμενη συνολικά από -496- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,5 μέτρων περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε, την ανωτέρω φυτεία καλλιεργούσε ο 35χρονος, ο οποίος και συνελήφθη, ενώ στο χώρο της φυτείας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αντικείμενα που σχετίζονται με την καλλιέργεια κάνναβης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης.

Εντοπίστηκε “δάσος” από χασισόδεντρα έως 2,5 μέτρα στη Γορτυνία!
To Top