Μουσική

Ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους η παράσταση “Χριστούγεννα στην Disney” στο Πνευματικό Κέντρο

ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΧΩΡΙΩΝ SOS – ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 11:00 Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε απόψε η πρώτη από τις δυο μουσικές παραστάσεις που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, με γνωστά και αγαπημένα τραγούδια από ταινίες της DISNEY, που απέδωσε η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας μαζί με τον καλλιτεχνικό σύλλογο Female Echoes, από την Κέρκυρα για την ενίσχυση των Παιδικών Χωριών SOS.

Παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Στάθης Αναστασόπουλος, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Πολίτης, της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας και της ΦΑΡΙΣ Παντελής Δρούγας. Καλωσόρισμα έκανε η Πρόεδρος της Φιλαρμονικής Μαρία Μπαρούν, ο Αντιπεριφερειάρχης κι ο Δήμαρχος.Η ίδια παράσταση θα επαναληφθεί το πρωί της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου στις 11:00 με ελεύθερη είσοδο και με κουμπαρά ενίσχυσης των τοπικών δομών των Παιδικών Χωριών SOS.

Για τις δυο αυτές παραστάσεις συνέπραξαν η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, ο καλλιτεχνικός σύλλογος Female Echoes από την Κέρκυρα, η Nέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας Filmhouse και ο Δήμος Καλαμάτας.

To Top