ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας: Ευχαριστήριο για τους χορηγούς υγειονομικού υλικού

Τι αναφέρεται στην ευχαριστήρια επιστολή

Η Ένωσή μας αισθάνεται την ανάγκη και την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους αυτούς οι οποίοι κατά την διάρκεια της πανδημίας (covid -19) στην Χώρα μας στάθηκαν δίπλα στο Αστυνομικό προσωπικό – μέλη, είτε κάνοντας χορηγίες υγειονομικού υλικού είτε προσφέροντάς το αφιλοκερδώς. Ειδικότερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε :

Α)Τον Όμιλο ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.ΠΕ και τον Γενικό Διευθυντή κο Ανδριανόπουλο Δημήτριο, τόσο για την χορηγία ποσότητας αντισηπτικού υγρού όσο και για την εξασφάλιση προς διάθεση υγειονομικού υλικού.

Β) Την εταιρεία ΡΧ ΙΑΤΡΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΟΝ.Ε.Π.Ε και τον κο Ρουμπέα Χαράλαμπο, για την χορηγία μεγάλης ποσότητας γαντιών.

Γ) Την βιοτεχνία ενδυμάτων ΜΑΝΟΥΣΟΥ, για την κατασκευή και διάθεση μεγάλης ποσότητας μασκών πολλαπλών χρήσεων, αφιλοκερδώς.

Δ) Την εταιρεία AUTOVISION ΙΚΤΕΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε και τον κο Ηλιόπουλο Παναγιώτη, για την χορηγία μεγάλης ποσότητας αντισηπτικού υγρού.

Ε) Τον Πολιτιστικό Σύλλογο ΦΑΡΑΙ Γιαννιτσανίκων και την Κα Γιαννακοπούλου Αικατερίνη, για την χορήγηση υγειονομικού υλικού μεγάλης αξίας μέσω του ομίλου ΣΥ.ΦΑ.ΝΟ.Π.ΠΕ .

ΣΤ) Τις Δημοτικές Αρχές της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας τόσο για την απολύμανση των Αστυνομικών καταστημάτων, όσο και για την χορήγηση υγειονομικού υλικού στο προσωπικό αυτών.

Ζ) Όλους αυτούς που είτε ενδιαφέρθηκαν να καλύψουν τις ανάγκες μας σε υγειονομικό υλικό είτε μας απέστειλαν υλικά, θέλοντας όμως να διατηρήσουν την ανωνυμία τους.

Η) Τον Αρχ/κα και μέλος της Ενώσεώς μας Σουλιμά Νικήτα για το έμπρακτο ενδιαφέρον του ως προς την ανεύρεση υγειονομικού υλικού.

Τέλος, η Ένωσή μας ευχαριστεί τους πολίτες της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας για την άριστη συνεργασία και ανταπόκρισή τους στις οδηγίες -μέτρα που δόθηκαν από την Πολιτεία, για την μη μετάδοση και εξάπλωση του κορωνοϊού (covid -19) στην κοινότητα.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ο Πρόεδρος
Κωνσταντίνος Σταυρόπουλος

ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Γιούλης

Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μεσσηνίας: Ευχαριστήριο για τους χορηγούς υγειονομικού υλικού
To Top