Τουρισμός

Ενημερωτική εκδήλωση σε Μεθώνη και Κορώνη για τον αλιευτικό τουρισμό

Ενημερωτικές εκδηλώσεις με θέμα τον αλιευτικό τουρισμό θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα στη Μεσσηνία, με τις δύο πρώτες να προγραμματίζονται την ερχόμενη Κυριακή 13 Ιουνίου στη Μεθώνη και την Τρίτη 15 του μήνα στην Κορώνη.

Οι εκδηλώσεις διοργανώνονται από την Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Πάρνωνα και αυτή της Κυριακής, στην Μεθώνη, θα γίνει στην ταβέρνα Rex, ενώ της Τρίτης στην Κορώνη θα γίνει στο καφενείο του Π. Βαρβουτσή “Η συνάντηση” -με ώρα έναρξης και για τις δύο στις 7 το απόγευμα.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει γνωστοποιηθεί, στην Μεθώνη αλλά και στην Κορώνη θα χαιρετίσουν την εκδήλωση οι αντιπεριφερειάρχες Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος και Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου, καθώς και ο δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας, και στη συνέχεια ο Γιώργος Λουρδής συνιδρυτής και συνεργάτης του Fishing Trips θα μιλήσει με θέμα “Η ανάπτυξη του αλιευτικού τουρισμού, από την Πελοπόννησο σε όλη την Ελλάδα”.

Στη συνέχεια, ο Παναγιώτης Σωτηρόπουλος στέλεχος του Ενδιάμεσου Φορέα Αλιείας της Αναπτυξιακής Μεσσηνίας θα παρουσιάσει το σχέδιο της 1ης Πρόσκλησης “Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών” που δημοσιοποιείται στο πλαίσιο εφαρμογής του Τοπικού Προγράμματος CLLD/LEADER Αλιείας, Προτεραιότητα 4 του ΕΠΑΛΘ 2014 – 2020 (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αλιείας και Θάλασσας).

Ενημερωτική εκδήλωση σε Μεθώνη και Κορώνη για τον αλιευτικό τουρισμό
To Top