ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημέρωση στους επιχειρηματίες παραλιακής και Ιστορικού Κέντρου για τις επικείμενες παρεμβάσεις

Διαδοχικές ενημερωτικές συναντήσεις με εκπροσώπους επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο παραλιακό μέτωπο επί της οδού Ναυαρίνου, αλλά και επιχειρήσεων στο Ιστορικό Κέντρο της πόλης, πραγματοποιήθηκαν στο Δημαρχείο σήμερα, Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο.

Υπήρξε ενημέρωση για τα προγραμματισμένα έργα αλλά και για τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, όσον αφορά παρεμβάσεις τόσο στο Ιστορικό Κέντρο, όσο και στο παραλιακό μέτωπο της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό υπήρξε ανταλλαγή απόψεων, κατατέθηκαν προβληματισμοί και δόθηκαν απαντήσεις. Δόθηκε, επίσης, χρονοδιάγραμμα για παρεμβάσεις όπως π.χ. η ανάπλαση στο τμήμα επί της οδού Ναυαρίνου μεταξύ Φαρών και Ακρίτα.

Στις συναντήσεις συμμετείχε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Βαγγέλης Ξυγκώρος, ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ Μεσσηνίας Θεόδωρος Καλογερόπουλος, ο Πρόεδρος, Νίκος Μαλαπέτσας και μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής Καλαμάτας, επαγγελματίες – επιχειρηματίες των εν λόγω περιοχών, αιρετοί και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου.

Ενημέρωση στους επιχειρηματίες παραλιακής και Ιστορικού Κέντρου για τις επικείμενες παρεμβάσεις

Δημοφιλέστερα

To Top