Το δικό μου Σχολείο

Ενημέρωση Πούπουζα στους μαθητές των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά για την ασφαλή οδήγηση

Στα Εκπαιδευτήρια Μπουγά βρέθηκε σήμερα ο αστυνομικός Διευθυντής Μεσσηνίας, Παναγιώτης Πούπουζας και πραγματοποίησε ενημέρωση για την ασφαλή οδήγηση και την τήρηση του Κ.Ο.Κ. στους μαθητές της Β’Λυκείου και μελλοντικούς οδηγούς.

Ο Παναγιώτης Πούπουζας με απλά παραδείγματα αναφέρθηκε στις συνέπειες τις οδήγησης χωρίς κράνος, χωρίς ζώνη ασφαλείας, με υπερβολική ταχύτητα, υπό την επήρεια αλκοόλ, και σε άλλες επικίνδυνες παραβάσεις που οδηγούν σε τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα.
Αναφέρθηκε στους εκατοντάδες νέους που χάνουν τη ζωή τους κάθε χρόνο στη χώρα μας αλλά και σε όσους τραυματίζονται σοβαρά και ταλαιπωρούνται μετά για μια ζωή. Ταυτόχρονα επεσήμανε τη σωστή οδηγική συμπεριφορά με τη γνώση και τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, που αποτελεί και το κλειδί στη μείωση των τροχαίων. Να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο αστυνομικός διευθυντής ενημερώνει μαθητές, νέα παιδιά, για την ασφαλή οδήγηση και την τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Είναι συνεχείς οι εκπαιδευτικές δράσεις της Αστυνομίας σε σχολεία, καθώς οι μικροί μαθητές και αυριανοί οδηγοί είναι θετικοί δέκτες των μηνυμάτων της ασφαλούς οδήγησης.

To Top