Επιχειρείν

Ενημέρωση για τα πνευματικά δικαιώματα και τα 25 σημεία μιας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΙΣ 17:00 ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Το Πανελλήνιο σωματείο εστιατορίων, καφετεριών, τουριστικών επαγγελμάτων Ελλάδος, με την υποστήριξη του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας, διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση αύριο Τετάρτη 6, Νοεμβρίου στις 17:00 στην αίθουσα του παλιού επιμελητηρίου επί της Αριστομένους και Χρήστου Κουμάντου 6, με θέμα:
‘Οροι και προϋποθέσεις που πρέπει να τηρεί το κατάστημα για να αποφεύγει τις παραβάσεις, πρόστιμα – ομαλή λειτουργία της επιχείρησης (25 σημεία). Πνευματικά και συγγενικά δικαιώματα τελευταίες εξελίξεις.
Η πρόσκληση αφορά όλες τις επιχειρήσεις καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, εστιατόρια, καταστήματα διασκέδασης, καφετέριες, καφενεία, αίθουσα Δεξιώσεων, σχολές χορού, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, πιτσαρίες, ταβέρνες, μουσικοταβέρνες, εμπορικές επιχειρήσεις, κυλικεία, βρεφονηπιακούς σταθμούς, παιδότοπους και άλλα συναφή επαγγέλματα.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση με ερωτήσεις για όλα τα θέματα που αφορούν τον κλάδο ενώ θα δοθεί οδηγός ενημέρωσης και συμπεριφοράς για τα πνευματικά δικαιώματα.

Ενημέρωση για τα πνευματικά δικαιώματα και τα 25 σημεία μιας επιχείρησης υγειονομικού ενδιαφέροντος
To Top