ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα ακόμα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο για τον Δήμο Πύλου-Νέστορος

Ένα ακόμα υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο τύπου πρέσσας, χωρητικότητας 16m3, παρέλαβε την Δευτέρα 13 Μαΐου η Δημοτική Αρχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος, στο πλαίσιο ενίσχυσης του στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας με μια σειρά νέων αποδοτικών ενεργειακά οχημάτων χαμηλών ρύπων τα οποία θα καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Πύλου – Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας σε σχετική δήλωσή του ανέφερε: 

“Με το νέο απορριμματοφόρο σύγχρονης γενιάς, ο Δήμος συνεχίζει την αναβάθμιση των υπηρεσιών αποκομιδής και διαχείρισης των απορριμμάτων.  Την Δευτέρα 13 Μαΐου τίθεται σε κυκλοφορία ένα ακόμα απορριμματοφόρο τύπου πρέσσας, χωρητικότητας 16m3, ως αποτέλεσμα του σχεδιασμού μας για τον εκσυγχρονισμό όλων των Υπηρεσιών του Δήμου μας. 

Ύστερα από την παραλαβή ενός ανατρεπόμενου φορτηγού βαρέως τύπου, ενός καδοπλυντηρίου, δύο απορριμματοφόρων τύπου πρέσσας 12m3 και 16m3 αντίστοιχα, δύο μηχανήματων έργου και ενός τρακτέρ – πολυμηχανήματος ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου μας ενισχύεται και εκσυγχρονίζεται.

Εργαζόμαστε με μεθοδικότητα, τηρώντας τις δεσμεύσεις μας προς τους δημότες για καλύτερες παρεχόμενες υπηρεσίες, ενώ παράλληλα μεριμνούμε για την ασφάλεια των εργαζομένων, τη σωστή διαχείριση των πόρων του Δήμου και την εξεύρεση νέων με σκοπό τη συνεχή εξέλιξη των Υπηρεσιών μας”.

Στο τιμόνι ο Δήμαρχος, Παναγιώτης Καρβέλας, που δοκίμασε το νέο υπερσύγχρονο όχημα “ενισχύεται και εκσυγχρονίζεται ο τομέας Καθαριότητας του Δήμου μας”, δήλωσε μεταξύ άλλων

To Top