ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο εμβολιασμός του Αλέξη Τσίπρα χωρίς κάμερες

Τσίπρας: «Οι Έλληνες δεν έχουν λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο»

Χωρίς τηλεοπτικές κάμερες εμβολιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σε διαφορετική γραμμή ο Αλέξης Τσίπρας, έκανε το εμβόλιο, αλλά χωρίς κάμερες και live. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας πήγε στον Ευαγγελισμό και εμβολιάστηκε με το εμβόλιο του κορονοϊού. Τον κ. Τσίπρα υποδέχθηκε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας ο οποίος στην συνέχεια θα εμβολιαστεί και ο ίδιος.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ ο κ. Τσίπρας ζήτησε να μην μπει τηλεοπτική κάμερα στον χώρο που θα γίνει ο εμβολιασμός του.

Συνεργάτες του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ σημείωναν πως επετράπη η παρουσία φωτορεπόρτερ για να υπάρχουν φωτογραφίες και το απαραίτητο μήνυμα προς τους πολίτες για την ανάγκη εμβολιασμού, αλλά «όχι κάμερες για το ριάλιτι που στήνει ο κ. Μητσοτάκης τελευταίες μέρες για να καλύψει ότι έλαβε μόλις 10.000 δόσεις εμβολίων από εκεί που υποσχόταν 2.000.000 το μήνα και τις ανεπάρκειες στη στήριξη του ΕΣΥ».

«Οι Έλληνες πολίτες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια από την διαχείριση της πανδημίας που έχει κάνει η κυβέρνηση αλλά δεν έχουν λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο και τον εμβολιασμό» είπε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τον εμβολιασμό του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι το εμβόλιο είναι «όπλο της επιστήμης» και ευχήθηκε να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού».

«Οι Έλληνες πολίτες εχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια από την διαχείριση της πανδημίας που έχει κάνει η κυβέρνηση αλλά δεν έχουν λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο και τον εμβολιασμό» είπε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τον εμβολιασμό του.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ακόμα ότι το εμβόλιο είναι «όπλο της επιστήμης» και ευχήθηκε να εμβολιαστεί το μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού».

πηγή:ieidiseis.gr/newsbeast.gr

To Top