Επιχειρείν

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: “Ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που φαίνεται ότι έρχονται”-Τίμησαν τους Άγιους Πάντες

“Την ετήσια θρησκευτική του εορτή πραγματοποίησε ο Σύλλογος μας στο εξωκλήσι των Αγίων Πάντων ανατολικά της πόλης της Κυπαρισσίας.
Την Κυριακή 14 Ιουνίου τελέστηκε ο Όρθρος και η Πανηγυρική Θεία Λειτουργιά, και το Σάββατο 13 Ιουνίου, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ΄ αρτοκλασίας.

Η εορτή των Αγίων Πάντων, προστάτη του Εμπορικού μας Συλλόγου, διεξάγεται στο ομώνυμο εξωκλήσι στα όρη της πόλης πάνω από την εκκλησία της Γελουδιώτισσας, και αποτελεί σημείο αναφοράς για τον θεσμό μας.

Από το 1971 όπου και κτίστηκε ο ναός, στο παραδοσιακό κέρασμα που ακολουθεί την λειτουργία του Σαββάτου και της Κυριακής, νέοι και παλαιότεροι συνάδερφοι, ‘συναντιούνται’, ανταλλάσσοντας σκέψεις, ιδέες και απόψεις.

Το κυριότερο όμως είναι ότι μεταλαμπαδεύονται οι αρχές και η ιστορία του συλλόγου μας από γενιά σε γενιά.
Από το 1928 έτος ιδρύσεως του συλλόγου μας, Σύλλογος και Κυπαρισσία είναι ένα.
Κοινή και Συνυφασμένη η πορεία. Ενωμένοι και με Αλληλεγγύη θα ξεπεράσουμε της δυσκολίες που φαίνεται ότι έρχονται. Το κάνουμε χρόνια, θα το κάνουμε και τώρα”, καταλήγει η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας.

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: “Ενωμένοι θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες που φαίνεται ότι έρχονται”-Τίμησαν τους Άγιους Πάντες
To Top