Νέα Προϊοντα

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: “Συνεχίζουμε το έργο μας αχρωμάτιστα και ακομμάτιστα”

 ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ 

“Παρακολουθούμε με απορία τα τελευταία εικοσιτετράωρα τις ανακοινώσεις των πολιτικών τοπικών οργανώσεων της περιοχής μας και πραγματικά δηλώνουμε σοκαρισμένοι!

Ουδέποτε ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με οποιονδήποτε τρόπο στήριξε κομματικό μηχανισμό, πολιτικό πρόσωπο ή υποψήφιο.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ποια είναι η δουλειά μας και ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ συνεχίζουμε το έργο μας. Μόνος μας στόχος το καλό και η εξέλιξη της πόλης μας!

Αν προεκλογικά, κάποιοι ψυχανεμίζονται ανυπόστατα σενάρια, για να στηρίξουν την πολιτική τους, εμείς δεν θα παίξουμε το παιχνίδι τους!

Αφού όμως οι «πράσινοι» μας λένε «μπλε», οι «κόκκινοι» μας χαρακτηρίζουν «κίτρινους» και οι «πορτοκαλί» «ροζ» μάλλον κάνουμε καλά τη δουλειά μας! Και να ξεκαθαρίσουμε και για όσους δεν γνωρίζουν, οφείλουμε θεσμικά να συναντιόμαστε με όσους μας το ζητούν, να συζητάμε, να επικοινωνούμε και να ακούμε τα προβλήματα, ώστε να δημιουργούμε τις κατάλληλες προυποθέσεις για να επιτύγχουμε τους στόχους μας! Οφείλουμε επίσης να συνεργαζόμαστε με όλους, να στεκόμαστε δίπλα όταν και όπου χρειαστεί και αντίστοιχα απέναντι όταν και όπου χρειάζεται!

Θα σας παρακαλούσαμε να μας αφήσετε έξω από μικροπολιτικές, παιχνίδια και πολιτικές σκοπιμότητες! Όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς που δεχτήκαμε πρόσφατα, επιφυλλασσόμαστε για κάθε νόμιμο δικαίωμα μας!

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψηφίους και στα κόμματα τους και μια μικρή παρατήρηση…

Αν με τη συχνότητα που βγαίνουν οι ανακοινώσεις προεκλογικά έβγαιναν και για τα κέραια ζητήματα της πόλης, στην καθημερινότητα μας, ίσως η περιοχή μας να μην είχε τόσα προβλήματα!

Ασχοληθείτε με την ουσία, την επιβίωση του τόπου μας και την εξέλιξη του και εμείς είμαστε εδώ για όλους και με όλους για το καλό μας”!

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: “Συνεχίζουμε το έργο μας αχρωμάτιστα και ακομμάτιστα”
To Top