Επιχειρείν

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Εντάχθηκε στον πανελλαδικό διαδραστικό χάρτη συλλογής καπακιών

Στόχος να συγκεντρωθεί ένας τόνος πλαστικά καπάκια για ανακύκλωση, με αντάλλαγμα αναπηρικό αμαξίδιο, το οποίο και θα παραχωρηθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

“Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» συμμετέχει στην κατά τόπους Πανελλαδική δράση συλλόγων και φορέων, που αφορά την συγκέντρωση Πλαστικών Καπακιών μπουκαλιών, ώστε να προωθηθούν για ανακύκλωση με αντάλλαγμα αναπηρικά αμαξίδια.
Ήδη ο σύλλογος μας σε συνεργασία με το amea-care.gr (Ενημέρωση – Επικοινωνία Ατόμων με Αναπηρία, Γονέων & Θεραπευτών) εντάχθηκε στον πανελλαδικό διαδραστικό χάρτη Σημείων Συλλογής Καπακιών που έχει δημιουργηθεί για τον σκοπό αυτό.
Στόχος μας είναι η συλλογή ενός τόνου καπακιών, περίπου 540.000 καπάκια. Όταν ο στόχος μας επιτευχθεί το αναπηρικό αμαξίδιο που θα παραλάβουμε, θα παραχωρηθεί στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας.
Όποιος έχει συλλέξει ή επιθυμεί να συλλέξει πλαστικά Καπάκια και να συνδράμει στην δράση μας αυτή μπορεί να επικοινωνήσει με τον σύλλογο μας με μήνυμα με την ένδειξη “αμαξίδιο αμεα” στην σελίδα μας στο facebook”.

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Εντάχθηκε στον πανελλαδικό διαδραστικό χάρτη συλλογής καπακιών
To Top