Επιχειρείν

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Διαγωνισμός για τον ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό βιτρίνας

« Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα 2019 – Κυπαρισσία!»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» αποσκοπώντας στη γενικότερη προβολή της πόλης, διοργανώνει διαγωνισμό βιτρίνας, με θέμα: «Στολίζω την ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα της Κυπαρισσίας» που αφορά το σύνολο των καταστημάτων και επιχειρήσεων της πόλης μας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού καλούνται οι επαγγελματίες των καταστημάτων της Κυπαρισσίας, να στολίσουν τη δική τους χριστουγεννιάτικη βιτρίνα, να αυτοσχεδιάσουν έτσι ώστε να νιώσουν όμορφα, δημιουργώντας γιορτινή ατμόσφαιρα στην πόλη μας, με το δικό τους προσωπικό γούστο . Ειδικότερα, μέσω του διαγωνισμού, επιτυγχάνεται μ’ ένα πρωτότυπο τρόπο, δίχως κόστος, η προβολή της πόλης και των επιχειρήσεων που θα λάβουν μέρος.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η αίτηση συμμετοχής για το βραβείο μπορεί να γίνει στέλνοντας με μήνυμα (inbox) έως και τρεις καθαρές και φωτεινές φωτογραφίες της βιτρίνας του καταστήματος (ή των βιτρινών ή εσωτερικών χώρων του καταστήματος) μέχρι τα μεσάνυχτα της 31 Δεκεμβρίου 2019, με την ένδειξη «Για το διαγωνισμό: «Στολίζω την ωραιότερη Χριστουγεννιάτικη Βιτρίνα της Κυπαρισσίας», αναγράφοντας ταυτόχρονα και τα στοιχειά της επιχείρησης. Με την αποστολή τους οι φωτογραφίες θα αναρτούνται στην σελίδα του συλλόγου μας στο Facebook, με ξεχωριστή ανάρτηση για το κάθε συμμετέχον κατάστημα.

ΕΠΙΛΟΓΗ – ΚΡΙΤΗΡΙΑ – ΕΠΙΤΡΟΠΗ – ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Μέσω του διαγωνισμού, θα βραβευτούν οι 3 καλύτερα στολισμένες Χριστουγεννιάτικες βιτρίνες καταστημάτων της πόλης, στις οποίες θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες – βραβεία.
Η αξιολόγηση θα βασίζεται αυστηρώς στις φωτογραφίες.
Η αξιολόγηση θα πραγματοποιηθεί από το επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Σ. Κυπαρισσίας δια ψηφοφορίας.

(100 πόντοι ανά μέλος)

Τα κριτήρια αξιολόγησης που θα ληφθούν υπόψη θα είναι:
1.) Γενική εντύπωση
2.) Πρωτοτυπία, δημιουργικότητα
3.) Απόδοση της ιδέας των Χριστουγέννων
4.) Πρόκληση ενδιαφέροντος διερχομένων και μαγνητισμός βλέμματος.

Μέγιστο δυνατό σύνολο βαθμολογίας για κάθε βιτρίνα: 700 βαθμοί.

Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις αρχές του Ιανουαρίου.
Καλά Χριστούγεννα!!

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Διαγωνισμός για τον ωραιότερο Χριστουγεννιάτικο στολισμό βιτρίνας
To Top