ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Ακυρώνονται λόγω πένθους όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

ΠΕΝΘΙΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΡΑΓΙΚΟΥ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑΤΟΣ

Πενθεί η κοινωνία της Κυπαρισσίας από τον τραγικό χαμό των τριών νέων παιδιών, που σκοτώθηκαν χθες το πρωί σε τροχαίο δυστύχημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Η πόλη σύσσωμη βυθίστηκε στο πένθος και τη θλίψη, και ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας συμπάσχοντας με το δράμα των τριών οικογενειών που έχασαν τα παιδιά τους, αποφάσισε να ακυρώσει όλες τις προγραμματισμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

H ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

“Σήμερα τα λόγια μας στερεύουν και το συναίσθημα της απέραντης θλίψης κατακλύζει και σκοτεινιάζει τις ψυχές όλων μας.
Λόγω της ανείπωτης τραγωδίας που διαδραματίστηκε στην Πόλη μας, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας αποφάσισε ως ένδειξη πένθους και ανθρώπινης αλληλεγγύης, την ακύρωση όλων των προγραμματισμένων Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων στην Πόλη μας.

Θα πραγματοποιηθεί μόνο η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου του Εμπορικού Συλλόγου, σε λιτή τελετή, στο εμπορικό τρίγωνο της πόλης μας στις 14/12, καθώς και η προγραμματισμένη θεατρική παράσταση του Συλλόγου μας στην αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στις 22/12.
Ο διαγωνισμός φωτογραφίας που βρίσκεται σε εξέλιξη “παγώνει” και θα συνεχιστεί μετά από 30 ημερολογιακές ήμερες.
Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου και των μελών του Εμπορικού Συλλόγου θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες”.

Μάλιστα ο Εμπορικός Σύλλογος από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστό το τραγικό δυστύχημα ενημέρωσε το προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα, αναρτώντας το λογότυπο του πένθους.

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας: Ακυρώνονται λόγω πένθους όλες οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
To Top