ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμπορικός Κυπαρισσίας: Θα εκπαιδευτούν σε Πρώτες Βοήθειες και ΚΑΡΠΑ από τους διασώστες ΕΚΑΒ Φιλιατρών και Τρίπολης

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος», σε συνεργασία με το τμήμα εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Τρίπολης – εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ Φιλιατρών, διοργανώνουν εκπαιδευτική δράση πρώτων βοηθειών σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις και στη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ), με τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή (ΑΕΑ), την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022, στην Αίθουσα Αλέκος Παπαδόπουλος στην Κυπαρισσία και ώρες, 09:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ.
Οι εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ θα επιδείξουν στους συμμετέχοντες όλες τις δεξιότητες πρώτων βοηθειών σε απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις και στη καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση ΚΑΡΠΑ, καθώς και στη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή ΑΕΑ. Οι εκπαιδευόμενοι με τη σειρά τους θα ασκηθούν σε προπλάσματα και εκπαιδευτικούς απινιδωτές.
Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί βεβαίωση συμμετοχής.
Δηλώσεις συμμετοχής:
– με inbox μήνυμα στην σελίδα του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» στο facebook όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας του συμμετέχοντα.
– με email στην διεύθυνση eskyparissias@gmail.com με θέμα ΚΑΡΠΑ, όπου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο επικοινωνίας του συμμετέχοντα.
– στα τηλέφωνα 6970 015 033, 6947 322 767, 6948 046 040.
Δηλώσεις συμμετοχής έως και την Τρίτη 28/06 και ώρα 14:00 μ.μ.

Εμπορικός Κυπαρισσίας: Θα εκπαιδευτούν σε Πρώτες Βοήθειες και ΚΑΡΠΑ από τους διασώστες ΕΚΑΒ Φιλιατρών και Τρίπολης
To Top