Αθλητισμός

Έμειναν στο “μηδέν” Εράνη και Διαβολίτσι

Εράνη και ΑΟ Διαβολιτσίου έμειναν στο 0-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στα Φιλιατρά.

Οι γηπεδούχοι, οι οποίοι προετοιμάζονται για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Μεσσηνίας έχοντας βάλει ψηλά τον πήχη για φέτος, είχαν την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δημιούργησαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρουν, με τον Γκεβόρι στο πρώτο ημίχρονο και το Μπάρκα το δεύτερο. Από την άλλη, οι νερατζούρι είχαν την καλύτερη στιγμή τους σε κεφαλιά άουτ του Κώστα Ηλιοπούλου από σέντρα του Ζαραφέτα.

Όλα αυτά και ενώ οι ομάδες έχουν κλείσει δύο μήνες προετοιμασίας περιμένοντας την αυριανή συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ που ίσως δώσει το πράσινο φως για την έναρξη των πρωταθλημάτων.

Στην ΕΠΟ αναμένεται να εξετάσουν την τροπολογία για το Μητρώο που κατατέθηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη και να αποφασίσουν για το αν θα ξεκινήσουν και πάλι τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα, λαμβάνοντας υπόψη και τη στάση των Ενώσεων.

Σε περίπτωση όμως που δεν ληφθεί απόφαση για την άρση της αναστολής, η Ομοσπονδία θα οδηγηθεί σε νέα Γενική Συνέλευση στις 25/10.

Εάν πάντως αποφασιστεί η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, τότε θα δρομολογηθούν άμεσα οι εξελίξεις και στη Γ’ Εθνική. Θα καταρτιστούν οι 4 όμιλοι και θα οριστεί ημερομηνία για την κλήρωση και τη σέντρα του πρωταθλήματος.

Έμειναν στο “μηδέν” Εράνη και Διαβολίτσι
To Top