ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνική Δράση: Συμμετέχει στο συλλαλητήριο στον Πύργο για τη Μακεδονία

«Γράψε με αίμα και θα δεις ότι το αίμα είναι πνεύμα»- Νίτσε

“Αυτό έγραφε μετά από πολλές δεκαετίες ο φιλόσοφος Νίτσε μη γνωρίζοντας τα συμβάντα στο Μαρδάκι πριν την Εθνική μας Επανάσταση, στο οποίο μαζεύτηκαν όλοι οι Οπλαρχηγοί με την ατσάλινη θέληση να τα βάλουν με μια Αυτοκρατορία και να ξεκινήσουν καταλαμβάνοντας την Καλαμάτα. Ένα γεγονός που είναι ελάχιστα γνωστό, αλλά συνάμα πολύ σπουδαίο, ήταν η καταστροφή της μεγάλης βιβλιοθήκης που είχε η Νέδουσα τότε, για να φτιαχτούν τα φυσεκλίκια για τα όπλα των Επαναστατών. Ήταν η ώρα για δράση και όλα έπρεπε να εξυπηρετήσουν αυτόν τον σκοπό.
Η Ελληνική Δράση δεν δημιουργήθηκε για να γράψει ή να ξαναγράψει την ιστορία γιατί την ιστορία την γράφουν οι ιστορικοί. Η Ελληνική Δράση ήρθε για να σπρώξει την ιστορία, για να κυριαρχήσουν ξανά τα Εθνικά Δίκαια, για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε σαν Έθνος και να μην χαθούμε στην άβυσσο. Θα μας κρίνουν αυτοί που θα ‘ρθουν, οι αγέννητοι και τις πράξεις μας, αν είναι σπουδαίες, ας τις καταγράψουν οι ιστορικοί του μέλλοντος.
Καιρός για δράση λοιπόν και επειδή οι Έλληνες είναι μαθημένοι να τα βάζουν με Αυτοκρατορίες, ΕΜΕΙΣ θα αντισταθούμε στις ενέργειες των αφεντικών της Παγκοσμιοποίησης που θέλουν, όχι μόνο να βάλουν στους διεθνείς οργανισμούς το Σκοπιανό μόρφωμα, αλλά και να διαμελίσουν μελλοντικά την Πατρίδα μας!
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ! ΤΩΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!”
Συμμετοχές στο τηλέφωνο 6938330003
και στο e-mail ellinikidrasi@gmail.com

Ελληνική Δράση: Συμμετέχει στο συλλαλητήριο στον Πύργο για τη Μακεδονία
To Top