Αθλητισμός

Η Ελλάδα και η Μυρτώ μας, στο παγκόσμιο της ρυθμικής στο Πέζαρο

Εκτέλεση με ψυχή και δάκρυα συγκίνησης για τα κορίτσια του Greek Ensemble στα 5 στεφάνια, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής! Πήραν 15,150 βαθμούς, με μουσική υπόκρουση το «Πέταγμα της μέλισσας»!
ΜΠΡΑΒΟ σε ολόκληρη την ελληνική ομάδα, για την σκληρή προσπάθεια όλης της χρονιάς!
Η δική μας Μυρτώ Αθανασουλάκη του ΦΟΚ ήταν εξαιρετική! Κλήθηκε 12 μέρες πριν τους αγώνες να καλύψει ένα μεγάλο κενό και ανταποκρίθηκε σαν να ήταν έτοιμη από πάντα για αυτή τη μεγάλη στιγμή!
Στο Πέζαρο της Ιταλίας, μαζί με τη Μυρτώ Αθανασουλάκη, βρίσκονται και οι Χρύσα Μουτάφη, Αναστασία Δογραμματζή, Μαριάννα Μανδέλλου και Ζωή Ντίτσιου.
Η διοργάνωση αυτή αποτέλεσε το «βάπτισμα του πυρός» σε μεγάλους αγώνες για τις λιλιπούτειες αθλήτριες.

Στο 35ο παγκόσμιο πρωτάθλημα ρυθμικής έχουν δηλώσει, συνολικά, συμμετοχή 259 αθλήτριες από 51 χώρες, με 91 στο ατομικό και 29 ομάδες στο ανσάμπλ.

Με στόχο να μπουν οι βάσεις για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, η ανανεωμένη εθνική ομάδα του ανσάμπλ αγωνίστηκε χτες στο Πέζαρο της Ιταλίας, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της ρυθμικής. Στο ατομικό τη χώρα μας εκπροσώπησε επάξια η Ελένη Κελαϊδίτη. Στο πρόγραμμα με την μπάλα πήρε τη 13η θέση (16,100 β.)και την 12η θέση στο σύνολο!

Θαυμάστε τα καταπληκτικά κορίτσια του ελληνικού ανσάμπλ, που χόρεψαν στους ρυθμούς του “Stanga” στο πρόγραμμα με 3 μπάλες / 2 σχοινάκια και πήραν 14,850 βαθμούς

Oμορφιά και χάρη στο Πέζαρο!

To Top