Επιχειρείν

Το ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Παρουσίασαν στον Παυλόπουλο φημισμένα ελληνικά προϊόντα -Οσπρια, ντομάτες, ούζα, καλλυντικά

Εποικοδομητική συνάντηση για την προώθηση και στήριξη του εγχώριου παραγωγικού και επιχειρηματικού πολιτισμού διεξήγαγε το ΔΣ της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, την Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018, στην Αθήνα.

Στο πλαίσιο των τακτικών επαφών της με παράγοντες της Οικονομίας και εκπροσώπους της Πολιτείας, η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ πραγματοποίησε ουσιαστική συζήτηση με τον κ. Παυλόπουλο, παρουσιάζοντας τις θέσεις της για την ανάπτυξη της εγχώριας μεταποίησης και πρωτότυπης παραγωγής διεθνώς εμπορεύσιμων προϊόντων.

Κατά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Πρόεδρος της Πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας, υπογράμμισε την καθοριστική συμβολή των εγχώριων μεταποιητικών εταιρειών που διατηρούν την ελληνικότητα της Έδρας, Παραγωγής και Ιδιοκτησίας τους στην ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας και τη δημιουργία εθνικού πλούτου. Στη συνέχεια, τα Μέλη του ΔΣ, ζήτησαν τη συνδρομή του κύριου Παυλόπουλου στο έργο της ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μέσω της στήριξης των συλλογικών της δράσεων, που θα σημάνει και την παράλληλη εν μέρει συμβολή στην ανασυγκρότηση της εθνικής Οικονομίας συνολικά.

Η σύμπραξη με τους αρμόδιους φορείς για την υποστήριξη της αποστολής της ένωσης ισχυροποιείται, ενώ ο γόνιμος διάλογος μαζί τους συνεχίζεται.

Να σημειωθεί ότι στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συμμετέχουν οι εταιρείες:

Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, Νιτσιάκος, Ζαγόρι, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, Βίκος, Φλώρινας Δινάκη, Brava, EZA, Ευβοϊκή Ζύμη, Ποτοποιία Βαρβαγιάννη, SKAG, KΥΚΝΟΣ, Hellas Frost, Petrou Nuts, Captain’s, Βιολάντα, Κτήμα Γεροβασιλείου, Endless- Ευρωχαρτική, The Writing Fields, Ελληνικά Εκλεκτά Έλαια, Aβγά Βλαχάκη, Χαρτέλ, Galenica, Camper-Gaz, Μανδρέκας, Cretan Mill, Χρυσά αυγά, Απ. Παπαδόπουλος- Meat Company, Αφοί Χαΐτογλου, Tottis Pack, Regina, Draculi Coffee, Αποστακτήρια Καλλικούνη, Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης, Sativa, Αμπελώνες Ναβαρίνο, Κτήμα Βιβλία Χώρα.

Το ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας
To Top