Επιχειρείν

Elite City Resort: Λάδι κι ελιές από το …περιβόλι του!

Ξεκίνησε αυτές τις μέρες η συγκομιδή του ελαιοκάρπου στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Elite από τις υπέροχες ελιές που αποτελούν και ένα μοναδικό φυσικό τοπίο περιμετρικά των εγκαταστάσεων.

Εδώ και τρεις ημέρες το συνεργείο έχει μαζέψει περισσότερα από 50 τσουβάλια τα οποία και θα οδηγηθούν σε ελαιοτριβείο της ευρύτερης περιοχής της Καλαμάτας. Το λάδι θα χρησιμοποιηθεί για τους πελάτες του ξενοδοχείου που θα έχουν την ευχαρίστηση και να απολαμβάνουν οπτικά τις πανέμορφες και περιποιημένες ελιές αλλά και να δοκιμάζουν και το λάδι τους!

Και δεν είναι φυσικά ζητούμενο η ποσότητα που είναι ελάχιστη σε σχέση με την ζήτηση, όμως είναι η ευχαρίστηση ότι έστω κι αυτό το λίγο, είναι λάδι κι ελιές από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου που κρατάει και τον παραδοσιακό χαρακτήρα του!
Εξάλλου, κι εδώ ισχύει το “στο καλό το σπίτι τίποτα δεν παει χαμένο“…

Πολλοί επισκέπτες που πέτυχαν το συνεργείο να μαζεύει τις ελιές και να κλαδεύει τα κλαδιά, είχαν την ευκαιρία χωρίς να μετακινηθούν να δουν από κοντά “πως βγαίνει το λάδι”!

Oι εργάτες που μάζευαν τις ελιές, μας είπαν ότι “η ποιότητα είναι περίπου όπως πέρσι και δεν έχει πολλά προβλήματα, γιατί τις περιποιούμαστε συχνά. Όμως γενικά η χρονιά φέτος θα είναι δύσκολη”.

Elite City Resort: Λάδι κι ελιές από το …περιβόλι του!
To Top