Αθλητισμός

Η έλευση Πρασσά καθορίζει τις εξελίξεις

Η έλευση στην Ελλάδα του προέδρου Γιώργου Πρασσά θα σηματοδοτήσει τις εξελίξεις για το υπό διαμόρφωση ρόστερ της Μαύρης Θύελλας στη νέα σεζόν.

Οι συζητήσεις για ανανεώσεις παίκτες που θα φύγουν αλλά και αυτούς που θα έρθουν έχουν παγώσει τις τελευταίες μέρες και δεν αναμένονται σημαντικές εξελίξεις πριν το τέλος του μήνα. Η Καλαμάτα έχει προχωρήσει σε δύο μεταγραφές του 26χρονου αργεντινού Μπράιαν Μπενίτεζ και του 32χρονου τερματοφύλακα Ζόνας Μέντες ενώ υπάρχει μία καταρχήν συμφωνία με τον 25χρονο αργεντινό μεσοεπιθετικό Αλέξις Μεσιδόρο που λογικά θα ολοκληρωθεί. Από κει και πέρα ανάλογα με την εξέλιξη που θα έχουν οι επαφές με τους υπάρχοντες θα διαμορφωθεί και η λίστα για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Η προετοιμασία της Καλαμάτας θα ξεκινήσει περίπου στα μέσα Ιουλίου, οπότε υπάρχει ένα μεγάλο διάστημα στη διάρκεια του οποίου μπορούν να ολοκληρωθούν όλες οι κινήσεις και ο Σάκης Τσιώλης να έχει στη διάθεσή του το σύνολο των ποδοσφαιριστών στην “πρώτη” της ομάδας, κάτι που βέβαια θα είναι και το ιδανικό. Τις προσεχείς μέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί και το προπονητικό τιμ της ομάδας με γυμναστή και προπονητή τερματοφυλάκων με τον Ενμπέντε να έχει προβάδισμα να παραμείνει στην εκγύμναση των γκολκίπερ.

Από κει και πέρα υπάρχει και το θέμα της αδειοδότησης που θεωρείται τυπικό μεν αλλά είναι ουσίας μετά από όσα έγιναν την περσινή σεζόν, αλλά φέτος οι μελανόλευκοι εκφράζουν τη βεβαιότητα πως δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα.

Η έλευση Πρασσά καθορίζει τις εξελίξεις
To Top